Dievcata prosim vas o radu. Pred 14 dnami som bola na Et od 6 dna krvacam dost intenzivne. Dnes som si mala robit test, tak na naliehanie muzicka, som ho aj urobila a baby on je pozitivny😬😬😬😬 nechapem ako je to mozne. Myslite, ze to moze babatko vydrzat? Bojim sa, aby to nebolo mimomaternico...
ja som pri jednom tehu krvácala 3 krát, aj v nemocnici som bola 3 krát a dcéra je už slečna, chodí do 6 tr....
Ja som prve tri mesiace (az do 13tt) mala normalne mrchu. Slabšiu ako inokedy ale bola. Brala som lieky na udržanie tehu a mala ma 5 rokov 😉 drzim moooooc palce
Ahojte ja som nová a neviem či ešte niečo pridám len mi je strašne smutno a preto potrebujem napísať. 12.12 som bola na IVF všetko bolo v poriadku,26.12 sme robili test vyšiel pozitívne moc sme sa tešili,vo štvrtok som začala slabo krvácať bola som u lekára potvrdili mi graviditu nakazali mi kľudovú liečbu prešlo to,ale dnes som začala zas krvácať a prišli sme o to.Je mi strašne smutno a potrebovala so sa vypísať. Prepáč te mi.
@sumi1 je mi to hrozne luto, minuly rok som prezila to iste. Vsetko bolo v poriadku ( no ale asi nebolo), testy pozitivne, krv pozitivna, hcg ukazkove a naozaj som bola velmi opatrna, no a v 6tt sa babatko rozhodlo, opustit nas😢😢😢. Casom to preboli, hlavne nezufaj, raz sa to musi podarit, ja dufam, ze pre nas je to prave teraz. Velmi sa bojim a dufam, ze teraz to dotiahneme dokonca. Snazime sa uz x rokov a toto by bolo nase prve...
A myslite, ze ta druha ciarka je dost silna na 14 den?
@nufinkanufka ciarka je nadherna!!!
Baby dakujem mooooc, dufam, ze ciarka bude silniet v utorok mam ist na krv. Snad potvrdia tehotenstvo.❤❤❤🙏🙏
@nufinkanufka ach mojko, držím päste. ja som si toto tiez prežila. rýchlo im volaj a prípadne nech ti navysia progesteron.
Ja som napríklad teraz po KET a mala som duchov od 5dna po a do 9 dňa už zmizli. a teraz mám už bielo.
Strašne moc držím päste!
@nufinkanufka a ešte,nepila di včera viac? necikala viac v noci? počkaj ešte na zajtrajší test a uvidíš. môže byť menej farbiva v tomto druhom.
@chmurkaxy bola som v noci curat asi o tretej a o piatej som uzivala lieky s trochou vody a test som robila este pred siedmou. Skusim este zajtra jeden😢.
Mas este mraziacikov?
@nufinkanufka už len jedného. 5den a blastocysta obycko. čiže nič moc. Len muž ma zlú genetiku,takže tam nás môže čakať hocičo.
Aj teraz ešte lezim po utrosi, ja mám oficiálne robiť test zajtra (a lekar dokonca aj pro negativnom teste kázal urobiť krvný a dovtedy brať lieky) a moj muž to chce dodržať. tak ležím,moj muž upratuje a chystá (máme mať na Silvestra u nás 16 kamosov a aj spia).
Ty ešte nehadz flintu do žita. Zavolaj do centra a povedz im to.
Ja som pred 2,5 rokom mala také skakave testy a aj tak ich rástlo.
@chmurkaxy volala som, mam pokracovat v uzivani liekov, tak uvidime ako to dopadne. Aj moj muz je presne taky isty🙂🙂🙂 drzim paste aby ti to dobre dopadlo🙂
@nufinkanufka ono sa to niekedy s krvacanim stáva. najmä ak sa embryjko chytilo nižšie v maternici. ale rastom sa to spraví (keďže v 12tt už pod vypĺňa celu maternicu).
Moc moc držím päste!
ahojte ja som tiez bola na ivf...11.11.2015 a 21.11.2015 sa z krvi potvrdilo teh...a o tri dni som zacala krvacat....17dni som lezala v nemocnici ale oplatilo sa mam krásneho synceka po 10rokoch
@nufinkanufka ako to nakoniec u teba dopadlo?
@sandrikajurko a na testoch ti ukazalo //?
@janduska na teste mi neukazalo nic biele ako stena a v krvi bolo pozitivne
@janduska o babatko sme nakoniec prisli😢
@nufinkanufka to je mi luto ;(
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.