Krvácanie 4.deň po kryoembryotransfere

pichina
21. mar 2016

Ahojte...stalo sa niektorej že začala krvacať (nie špiniť) 4 deň po KET? Boli mi vkladané dve blastocysty a snažím sa zistiť čo to mohlo spôsobiť. Menštruácia mi vlastne prišla o týždeň skôr,čo sa mi nestáva.

haannka
21. mar 2016

@pichina ahoj...urcite zavolaj doktorovi, ale verim ze to bola iba nejaka krvna zrazenina a vsetko bude o.k. Drzim palce.

pichina
autor
21. mar 2016

@haannka ahoj...dakujem za povzbudenie....bola som ;) jedine co mohli je urobit TT z krvi,negativny,kedze je to 6.den od ket aj tak treba opakovat...len som chcela zistit ci sa s tym niekto nestretol...v com by mohol byt problem aby som si dala bacha pred dalsim ket.

misaelka
21. mar 2016

@pichina fuuu nechcem ti brat nadej, ale toto je asi blbe 😒 ak sa ti rozbehne ms budes vediet kazdopadne drzim palec

pichina
autor
21. mar 2016

@misaelka ja uz som s tym zmierenaaa..oplakane..ideme dalej ☺ja mam pocit ze uz mam ms dva dni len v centre musia byt kryti testom na 14ty den koli mimomaternicovemu ....v zivote mi ms neprisla o tyzden skor a aha zrovna teraz ked je to uplne na chuja 😕

macicka52
21. mar 2016

@pichina Ahoj, aj mne došla ms po prvom vklade na 6 deň po et, bohužiaľ to nedopadlo dobre. Ale treba ísť ďalej a nevzdávať sa. Inak, ak ti vkladali 2 embryá, mohlo sa stať, že jedno odišlo a jedno zostalo. Presne tento príklad sa stal mojej sestre. Brutálne začala krvácať, už si myslela, že je po všetkom ale jedno sa udržalo a teraz má jej syn 13 rokov. Držím palce 🙂

pichina
autor
21. mar 2016

@macicka52 ahoj...zazraky sa niekedy deju...len nie mne 😂 pochybujem ze by sa tam stihlo jedno za 4 dni poriadne uchytit ale citala som ze sa deje vselico...uz som zmierena s tym ze na to nevyslo asi to bola len blba zhoda nahod alebo co...rozmyslam ci riesit genetiku a imuno alebo este pockat mame zamrazene este na dva ket tak neviem 😒 ale dik za podporu 👍

bubinko1506
22. mar 2016

@pichina nechcem ti brat nadej, ale tentokrat z toho asi nic nebude. pred dalsim vkladom skus ist na reprodukcnu imunologiu a hematologiu. genetika by bola tiez fajn, ale neviem, ci ma velky vyznam, kedze embrya mate zamrazene, a aj ak by nahodou na genetike prisli na nejaky problem, tak na zamrazenych embryach uz nik nespravi PGD (predimplantacnu geneticku diagnostiku). genetika by mala skor vyznam, ak by ste isi uplne do noveho cyklu.
drzim palce, nech sa coskoro dockas babätka

pichina
autor
22. mar 2016

@bubinko1506 dakujem za radu...ja si uvedomujem ze z toho uz nic nebude ;) tak skusim tak ako pises...tu hematologiu si mam kde vybavit? Imuno uz mam vycihane ale o hematologii som netusila...zas viem nieco nove aspon 😂

bubinko1506
22. mar 2016

@pichina na kramaroch je vyborna hematologicka mudr. drakulova. skus sa objednat k nej

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre