Ahojte, je tu niekto, koho caka prva konzultacia v Heliose alebo uz je po prvej konzultacii? 🙂 aby sme sa podporili, pomohli si 🙂 ?
@matka98765 mozem si vybrat ku ktoremu dr by sme chceli ist? Pomohli vam?
@saskia222 áno, oni sa Vás možno pýtali ku komu chcete ísť, keď ste sa tam objednávali, aspoň to tak bolo v našom prípade. Áno, doktor nám všetko pekne vysvetlil a odporučil na ďalší postup.
@matka98765 zatial sme len odoslali prihlasku emailom, uvidime kedy nas kontaktuju , ale dakujem za tip 🙂
@saskia222 helios je fajn pokial sa neponahlate...
@gabika42252 preco pokial sa neponahlame???
@gabika42252 ties chodime do heliosu a nieje pravda ze sa plati za kazdr sedenie aspkň u nás to tak zatial nieje .. 🙊
@saskia222 ahoj ja som bola tuším tiež na 1 konzultácii asi v apríli 😊 tiež odporúčam de. Hladkého 🙂 už mám v pondelok kontrolu pred vkladom v pondelok budem vedieť kedy bude vklad. Dúfam len že to vyjde na prvý x 😊
@misulkamirkova22 oo super drzim prsty❤️. Aj my sme nakoniec objednani k dr.hladkemu. A prosim ta ak sa mozem opytat ako to funguje? Pochodili ste si vysetrenia, prisli na problem, nejako odobrali vajicka spermie a ta hormonalne stimulovali a ide vklad ? Alebo ako to funguje? Vobec si neviem predstavit co nas caka.
@saskia222 ahoj Dakujeme pekne 🙂 no keď odobrali vajíčka tak my sme mali ket teda kryoembryotransfer 5-6 dni kultivácia embrii a potom následne zamrazenie a keď dostaneš menzes tak im zavolas na cca 13-14 dc tá objednajú na ultrazvuk a vecsinou na 19 deň cyklu je vklad
@saskia222 chodím do Splnu, neviem či Helios robí vyšetrenia, zrejme len také základné ako spermiogram, tvoje AMH možno pohlavné choroby...ale som v skupine IVF a tam sa stále odporúča mať všetko vyšetrené pred IVF aby si potom mala pred vkladmi už istotu, že si spravila všetko. Druhá možnosť je skúsiť IVF a vklady bez vyšetrení a keď to nebude vychádzať, potom vyšetrenia. Jedná sa o : hematologiu, reprodukčnú imunológiu, endokrinologiu a genetiku páru.
@gabika42252 neplatí sa tam za každé sedenie to určite nie 😀 máte zle informácie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@saskia222 ja som bola na prvej konzultácii vo februári, odporúčam dr.Hladky, veľmi milý, všetko pekne vysvetlí 🙂