Ahojte baby...chcem sa opytat ci je medzi vami nejaka zienka z Kosic co chodila az do Martina koli IVF? Ak ano, chodievali ste tam jednorazovo, alebo ste sa tam rovno ubytovali? Kolko krat ste navstivili Martin az kym nedoslo k samotnemu IVF? Ak mi mozete popisat podrobnejsie vase skusenosti prosim. Na ten Martin som pocula aj docitala sa najviac chval. Dakujem velmi pekne.
ja si myslim ze cele ivf zalezi na tom aby doktor spravne podal zene lieky ktore potrebuje aby to doslo k uspesnemu tehotenstvu.a nezalezi na meste.
@selisel
ahoj, ja nie som sice z KE, ale aj tak mam do Martina velmi daleko. Na jesen tam ideme na 1 IVF, nakolko nam nevysli 3 IUI. Mne Dr. velmi vychadza v ustrety, aby som taku dialku nemusela stale cestovat, aj teraz mi posle postou papiere pre poistovnu, ja ich vyplnim, podpisem, poslem mu spat a on to odosle do poistovne. Dokonca aj recepty na lieky mi poslal predtym postou. Sama som zvedava ako to bude pocas stimulacie, ci budem musiet chodit na prehliadky ku nim, alebo bude stacit ku mojej gynekologicke. Aj ty sa chystas na IVF?
@selisel
Veru, tie spoje su hrozne, uz aj v centre vedia, ze my sa k nim nedostaneme skor ako o 9.30, takze aj IUi nam vzdy podla toho museli naplanovat / a ako to bude pri IVF ani netusim 😒 . Ja mam tiez problemy v praci, vela som si vymeskala ked sme chodili na vysetrenia a samotne IUI. A samozrejme nechcem aby nadriadena vedela, ze sa snazime o babatko.....takze si musim stale nieco vymyslat, a uz teraz rozmyslam ako to zahram na jesen, dam sa zrejme na PN-ku a v praci poviem ze idem na operaciu cysty 😖 . Veru babatko je prvorade aj u mna 😉 Mala si aj nejake IUI, ci ides rovno na IVF?
@selisel
IUI je inseminacia, zakrok pri ktorom manzelovi precistili spermie a do mna vstriekli len tie najkvalitnejsie, najpohyblivejsie...Je to jednoduchsi zakrok ako IVF, ale nam zial nepomohol, nakolko manzel ma zlu morfologiu spermii az nad 96 %. urcite zostan v hoteli, pokial tam nemas nejakych znamych, ja tiez este neviem co a ako, neviem na ktory den po odbere vajicok budem mat vklad 😒 . Lietat hore dolu taku dialku nie je bohvieco.......
@selisel
tak to vam kludne najprv mohli odporucit IUI, je to jednoduchsie a lacnejsie, bez mensieho zatazenia organizmu liekmi, ale tak doktori vedia co robia. Lebo pri tom IUI sa vyberu len tie najrychlejsie spermie. Tak nech nam to teda konecne vyjde. Ako dlho sa snazite? My 1,5 roku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.