Ahojte. Riesime IVf. Na 1 konzultacii sme boli, aj na konzultacii s koordinatorkou, ktora nam povedala co a ako bude prebiehat. Nemam dobry pocit z nej. Pride mi arogantna a povysenecka.
Moja otazka: do akej miery dalej budem riesit veci s koordinatorkou? Pripadne, co vsetko s nou budem musiet riesit.
@pinaofina do ZA GF. Ako, katastrofa. Doktori super, aj ostatne sestricka. Ale tato koordinatorka hroza.
To si ma potesila, ze ju nebudem tak casto stretavat.
Drzim palce pri procese❤️
Ak by si dakedy potrebovala pokecat celkovo o ivf, kludne mi napis spravu, tiez si tym prechadzame 🙂
@pinaofina dobre napisem ti 🙂🙂🍀
Ahoj, aj ja chodim do tohto centra. To sa ti len zda, ona je v pohode neboj.🙃 Budes s nou riesit cokolvek, branie liekov, ak budes mat nejake otazky mozes jej volat, atd... Drzim palce
Myslíš pani Cickovú? Veď ona je úplne super, veľmi milá žena, budeš s ňou komunikovať často. Držím palce, nedaj na prvý dojem 😉
Aj ja si myslím, že je úplne perfektná 👌možno ti to tak pripadalo keď to ako sa pichajú tie injekcie na teba vybalila za 2 min, ale fakt je milá vôbec nestresuj a nedaj na ten prvý dojem. ja som bola veľmi spokojná so všetkými.
No baby ja neviem 😀.... uvidim ako sa bude spravat. Ale na konzultacii az gánila po nas. A s telefonovanim..... no nie a nie, sa jej dovolat 🤦♀️
Myslím že je super. Ale 100 ľudí, 100 chutí. Možno si gánila ty po nej a ona ti to vrátila 😉. Určite by som IVF nezačínala s negatívnym postojom. V každom prípade držím palce 🍀🍀🍀
No mne dvihla telefón bez problémov a ak som volala neskôr a nebrala zavolala mi späť
Ahojte, aj ja chodím do GynFiv zatiaľ všetko riešim s doktorkou Švecovou a klop klop páči sa mi jej prístup snáď to nezakriknem😁😁
Ahoj, ja som si to tiež o nej myslela, ešte pri prvom odbere krvi mala hlúpe poznámky na mňa ohľadom tetovania, no časom som zistila, že je naozaj milá a ochotná, mne na sms odpísala aj po 23:00 v sobotu, keď som začala krvácať a to hot linku majú do 22:00, uvidíš, tiež zmeníš názor😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Do akeho centra chodite? Ja som tu, ktora nam vysvetlovala veci na prvom stretnuti, videla akurat tak v ordinacii sestier a asi raz mi brala krv. Podotykam zo 7 kontrol, ktore som absolvovala. Mozno aj volala s vysledkami ale to netusim, podla hlasu ju nepoznam.