Koľký deň cyklu ste mali odber vajíčok pri krátkom protokole?

lucia2505
5. nov 2012

Ahojte, zaujíma ma koľko dní ste stimulovali pri krátkom protokole, respektíve kedy bola OPU a prípadne akými liekmi ste stimulovali (aké dávky)...

hora_lka
5. nov 2012

ahoj, ja som bola na IVF 2 krat, obidva razy 16 DC, dost neskoro, ale mne tak dozrievaju folikuly. pichala som puregon a fostimon, dost vela 225 jednotiek a mala po 14 vajicok..pozri do tem, ktore sa tym zoberaju, tam najdes viac info

miskalevica
6. nov 2012

ja som mala OPU v 12DC, stimulku Merional (3 ampulky denne) a este daco, ale uz mi to vyfucalo z hlavy. Vajicok som mala 11. Neboj zhruba kazdy druhy den budes chodit na sono - ako rastu vajcka a kolko ich je a podla toho ti OPU presne naplanuju. Drzim palec 😉

dahra
2. jan 2013

Pri prvom - krátky protokol, OPU na 16.DC, dávky rozne - zacala som 150jednotkami, koncila 225 (menopur a ku koncu merional plus diphereline) Vajícka som mala len 3, no iba jedno oplodnené, dnes už má viac ako 2 roky.
Pri druhom IVF sa chceli vyhnút predchádzajúcej skúsenosti s malým poctom, takze som mala 300jednotiek menopuru od zaciatku do konca, plus este merional ku koncu a diphereline. OPU na 18DC, vydolovali zo mna 4 vajícka 🙂, vsetky oplodnene, 2 sa prestali vyvijat. mala som aj ET, nedopadol dobre, potom neskor KET, teraz cakame....

amonda
2. sep 2013

Ja som mala opu na 11. den, stimulovala som gonalom 300 jednotiek + decapeptyl, 2 vajicka, obe oplodnene a ukazkovo rastli.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre