Koľko vám trvalo schválenie žiadosti o IVF v Dôvere?

edva1992
2. okt 2020

Ahojte, koľko Vám trvalo schválenie žiadosti o IVF v poistovni Dôvera za posledné obdobie? Ďakujem.

janulka1351
2. okt 2020

@edva1992 minuly rok v novembri sme na schvalenie cakali tyzden (schvalili aj skor ale kym dali vediet trvalo to tyzden) ziadost bola lekarom odoslana elektronicky

beatinka
4. okt 2020

Od minulého štvrtku do tejto stredy. A predtým stimulácie tiež nikdy nie viac ako 7 dní. Vo štvrtok poobede som to mala zadané v elektronickej pobočke a v stredu večer som šla pozrieť a nabehlo schválené. Písomné vyrozumenie príde tiež tak do týždňa.

fedorovamirka
10. okt 2020

Ja som pisala na poistovnu a odpisali mi ze elektronicky podana ziadost 5 pracovnych dni,pisomne 10 pracovnych dni....U nas sa podavala elektronicky,schvalene bolo tak ako vraveli,s tym ze papier nam prisiel domov po 3 tyzdnoch...ale v centre uz vedeli davno predtym zs to je schvalene...

martinaju
18. okt 2020

@edva1992 papier príde domov neskôr ale elektronicky to lekárovi prišlo ale o týždeň skôr ako mne domov poštou a trvalo to týždeň.

ivusskaa1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bocka33
1. dec 2022

@beatinka ahoj,viem ze je to uz stara tema ale pisala si ze si to mala zadane v elektronickej pobocke. My sme boli v piatok podpisat ziadost v car a nemam tam stale nic. Kde si to mala uvedene prosim ta

beatinka
1. dec 2022

@bocka33 ahoj. Tuto Návrhy na liečbu a po kliknutí mi to zobrazilo

bocka33
1. dec 2022

@beatinka dakujem pekne,ja tam veru nemam nic.

mirka_2023
18. jan 2023

Ziadost mam podanu v dovere od 30.11.2022 a do dnesneho datumu 18.1.2023 je to stale v schvalovani,len teda u mna je to cezhranicna liecba

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre