Baby prosim vás kolko stojí v imunovital vyšetrenie? Som po dvoch potratoch .
@dashenka426 ďakujem a bola si teraz niekedy? Či už dávno?
@wewus123 bola som pred rokom,ale ako pisala nižšie,neodporúčam imunivital ani ja, bola som 2x a 2x zaplatila 100e,,, zakaždým ked budete chcieť komunikovať s p.doktorkou tak je to spoplatnené bud 30 alebo 25e (osobne alebo email).
Minulý rok sa mi stalo to,ze mi p.dr predpísala medrol a kazala ho užívať,tak som uzivala a pred vianocami sa mi medrol minul, čiže v predstihu som im volala, písala e-mail (nik sa mi neozval) az v januári,,, čiže ma ohrozili na zdraví kedze medrol sa nesmie vysadiť zo dna na den (ja som ho žiaľ tak vysadila,lebo som ďalší nedostala).
Ked som sla na imunilogiu inde tak sa p.dr. zhrozila,ze prečo som medrol uzivala pol roka,lebo ten sa má užívať krátko. Zacali mi aj nežiaduce účinky po medrole a v imunivitale to vôbec neriešili. Fakt neodporúčam, ale je to na vašom rozhodnutí.
@wewus123 imunovital neodporuca vela žien. Je možnosť ešte podstúpiť reprodukcnu v Prešove tam je to finančne najlacnejše aj termín dávajú najskôr.
Ahojte, keď som začala chodiť do Imunovitalu BA a bola mi nasadená liečba Medrolom, je možné si vybaviť prechod do Prešova alebo Nitry? Môžem zmeniť lekára alebo musím už zostať tam nemáte skúsnosti? Ďakujem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@wewus123 70e odbery a 30e komunikácia s p.dr...aspon mna to toľko vyšlo