Ahojte, môj priatel je po chemo pravdepodobne neplodny. Uvazujeme uz nad rodinou a vobec neviem, kolko by mohlo stat umele oplodnenie cudzimi spermiami? Pracujeme s predpokladom, že ja a moje reprodukcne organy su absolutne zdrave. Je to financne narocne pri takomto scenari?
Dakujem za kazdy napomocny komentar a prajem krasne sviatky ! 🙂
@bennn pani asi myslela niekoho, kto má reálne skúsenosti...😉
Pokial si ty ok, mozete skusit inseminaciu (IUI) s darcovskymi spermiami. Je to rychly zakrok ked ti v case tvojej ovulacie vlozia dnu spermie. Pozri si cennik dakeho centra asistovanej reprodukcie, ale myslim ze je to +/- do 500€ na jeden pokus. IVF vyjde od 1500 do 3000€ cca.
Niekde na diskoteke to mas zadarmo ... 🙂
Na takto problem je skor dobre mat naozaj dobrych znamych ci kamaratov ktorym by nevadilo sa obetovat...je to omnoho lepsie nez daka rychlovka niekde na hajzlikoch na diskoteke s filkami, chlamydiami, mykozami a bohvi cim nebezpecnym a usetri to tie sakramentske ceny za cely proces
@judar to nieje dobry napad... Kde ma "kamarat" istotu ze od neho nebude za par rokov driapat matka vyzivne napriklad.... a kde ma ta zena istotu ze v kamaratovi sa neprebudia rodicovske city ked bude vidiet vlastne dieta vyrastat u inych ludi a nezacne si nanho narokovat .... ked cudzie spermie tak jedine anonymne podla mna
Ahoj, helios 1 strek z pipety 250 eur
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
... pardon ale poznáš google, napisal som do googlu a hned milion člankov... tak trebars 1295€ až 3215€. Variabilné