Ahojte prosím Vás viete mi povedať koľko cca stojí umele oplodnenie.. už som platila hyfosy 165, iui 185€ a ďalších doktorov a bojím sa aká môže byť cena ivf, ďakujem
@heltova9 pri veľkej dávke šťastia sa zmestíš do 1500€ cca, nám nestačilo ani 20 000€
Pokiaľ ideš v rámci poisťovne, ktorá čiastočne prepláca 3 cykly IVF, tak je to menej. Musíš to ale stihnúť do 39 rokov. V takom prípade rátaj cca 1500-2000€ na jeden cyklus. Bez poisťovne plus ďalších 1500 cca.
Nas stalo 2200eur
Nas 5130€
1ivf nas vyslo okolo 2500€,vsetko zavisi od metod oplodnenia,od stimulacie,ktora bude potrebna,kolko liekov a injekcii bude potrebnych,kolko budete mat materialu,je tam vela premennych
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@heltova9 ahoj, no ceny su rozne zavisi od toho tiez preco sa rozhodnete vramci ponukanych metod , ale odporucam mat na uvod urcite nieco nasetrene. Mne hovorila moja znama nech mam na zaciatok rezervu aspon 2000 eur. Ale staci ze sa napriklad rozhodnes pre IVF soft a nie klasicky ivf cyklus a bude to menej penazi, ale aj uspesnost je nizsia.