baby kolko ste cakali na vysledky z genetiky na kramaroch? a prisli vam postou alebo vas potom zavolali na konzultaciu a tam vam vsetko vysvetlili? pre tie vysledky ste museli ist obaja alebo staci jeden?
a aky su tam doktroy
na kramaroch cakas tri tyzdne.o den ani skor. dokonca som este v case preberania musela cakat, lebo to davali dokopy.
mozes si tam zavolat ci uz su alebo nie ale musis tam ist osobne a mozes s muzom alebo bez.
@nikitad , doktori su tam docela ok, len ked sme tam boli my, vsetci uz odisli a man nechali cakat, lebo mi povedali: aaaa, vy ste ta a ta... tak to pride primarka... skoro som za tu hodinu co som na nu cakala skolabovala. potom som zistila preco som cakala. lebo sa sprtala z internetu, co nasa diagnoza znamena. povedala mi to iste co som vedela, ba som ju este doplnala. takze oni su tam mili, ale zial oni vedia naozaj len o genetike. nic o diagnozach necakaj, ze sa dozvies....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na vysledky sa caka 3 tyzdne, presny datum ti povedia v nemocnici po AMC. Telefonicky si mozes len overit, ci tie vysledky uz naozaj maju, ostatne info po telefone nedavaju. Mozes ist s partnerom i bez.