Ahojte, chcem sa tých báb spýtať, ktoré už majú viac vkladou zasebou. Ako to vládzete myslím psichicky? Zvykli ste si dať prestávku medzi vkladmi? A to myslím na zmrazené embriá, nie na stimuláciu.
Ja som mala teraz v sobotu 20.4.už druhý vklad, ale už teraz špiním. Poďľa mna sa to neujalo. Pri prvom som otehotnela a po mesiaci potratila, a teraz sa to ani neuchytilo. Pomohlo vám keď ste si dali pauzu? Otehotneli ste potom? Či potom ani to nepomohlo? Ďakujem .
@bom123 hlavne bud v psychickej pohode, dala by som trosku pauzu 🙂
@bom123 ked sme sa pokusali o druhe, tak sa dlho nedarilo, druha stimulacia a mala som len tri vajicka, po prvom vklade som si dala pauzu asi dva mesiace, neujalo sa a dalsi vklad az o rok a nic. Po tretej stimulacii som isla dva vklady za sebou a ujalo sa. Moj dr. hovoril, ze je to lepsie, telo moze lahsie prijat vajicko, nebude to pre neho uz take cudzie. Ked sa teda prve neujalo, odmenstruovala som a pripravovala sliznicu hned na dalsi vklad.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je tu kopec skupin na ivf, tam najde viax bab so skusenostami