Ahojte dievčatá, začínam stimulovat injekciami Menogon pred IUI, mám predpísané 2 prásky denne, no teraz neviem či stačí ich namiešat s jedným roztokom alebo na 1 prášok - 1 roztok? viete mi poradit? nemozem sa opytat telefonicky v CAR kedže su sviatky a nikto mi nezdviha...dakujem
no super, dakujem za odpoved 🙂 a možem sa opytat ako si znasala tieto injekcie?nejake neziaduce ucinky?
no zaujímavé, že stimuluješ a nikto ti nezdvíha.....som myslela, že je samozrejmé, že každá pacientka počas IVF má číslo na mobil nejakej koordinátorky a lekára...
@amstelko Helios v Martine,stimulujem prvy krat,vsetko je pre mna nové,resp. cakam na mrchu ktora by mala prist zajtra a s nou aj injekcie...hned ako dostanem mám volat koordinatorke a objednat sa na kontrolu,tak myslim ze zajtra uz zdvihne, mozno som len vystihla blby cas a volala nevhod.neskusala som volat viackrat,nechcela som cez sviatky otravovat tak som napisala sem.tiez som si myslela ze je to tak ze jeden roztok na viac praskov, tak si mi to potvrdila 🙂 a ty si bola alebo ides na IUI alebo IVF?
ano dovolala,aj sme sa rozpravali a velmi sa ospravedlnovala,ze zrejme si nevsimla moj zmeskany hovor ze inak by urcite volala spat,ale nic sa nestalo,vsetko vyjasnene a prve pichanie za sebou 🙂
už za sebou IVF...som nevedela že sa dajú pichať injekcie aj pri plánovaní IUI
a uspesne?ci nechces prezradzat?ano daju je to individualne zalezi kto ma aky problem...napr. ja mam tazke PCO ale vajcovody priechodne,manzel je uplne OK. stimulacia clostylom mi nezaberala, foliky nedorastali dostatocne velke, preto sme presli na injekcie. snazili sme sa 3 roky a uplne zbytocne som uzivala clostyl pretoze mi z neho iba zacali rast cysty.Ked mi jedna praskla a odviezla ma zachranka, vtedy ma to nakoplo a isla som do CAR.dovtedy som verila ze sa nam to nejak prirodzene podari, no teraz nelutujem a som rada ze sme v Heliose 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maraja stačí riediť jednou vodičkou, ja som riedila štyri prášky jednou vodičkou