Ahojte kocky
chystam sa na prve IVF sampzrejme ze uspesne..............ale radsa by som vedela kolke IVF bolu uspesne vo vasom pripade. Urcite nam to vsetkym neskusenym pomoze..
dakujem
Ja druhé.
ahoj cigaretka - kedy ta caka 1.IVF?
aj ja druhe ivf+icsi uspesneeee 😉
ahoj baletacka no vyzera ze az v aprili, musim si dat este urobit hormonalny profil a vyzera ze ho stihnem az vo februari kedze v mi mrcha vychadza na silevstra a to asi ziadne centrum ropbit nebude 🙂
ahojcek,tak u mna bolo az 4 ivf+icsi
U nás bolo úspešné prvé IVF 😅 😅 (po 6 rokoch márneho čakania 😢 ),máme dvoch bubíkov 😅 😅
o mňa prvé IVF soft/ICSI , ET úspešný dvojnásobne 😀 😀 ...
cigaretka - držím palce , nech je tak aj u teba
u nas bolo uspesne 1. IVF...presnejsie 1. KET 😵
dievcata vliali ste mi poriadnu davku nadeje. kuuuuuujem
kocky a doplnite mi aj kde vam IVF robili?
mne v ISCARE ( Dr.Ďurechová )
ja prve ivf a ket neuspesne,v KE SPLN,potom sa podarilo prirodzene.vela stastia prajem 😵
my sme "výsledkom" 😀 HELIOSU,vrele odporúčam 😉
Bola som aj v ISCARE-tam nám robili IUI,ale to sa nedá porovnať 🙄
dakujem
my zvazujeme ferticent, ISCARE nie dakujem
u nas uspesne az druhe IVF + ICSI
pri prvom sme nemali ani len transfer 😖
Tak u mna druhé IVF-ICSI a to Helios-MT. 😉
cigaretka... u nas 2 pokus IVF +ICSI uspesny vo Ferticente, s 1 pokusom v Gyn five sa to nedalo ani len porovnat...{pristup, presonal, dr., sestricky, peniaze... neskutocneeeee} samozrejme ze to myslim v dobrom
mne Ďurechová z Iscare ...... ☹ nepodarilo sa....
Ahojte,
my mame z prveho IVF Martinka a z druheho IVF zatial 8TT 🙂 oba Iscare doc. Valky....ja som spokojna s pristupom i s lekarom
ahoj, moje IVF 2x neuspešné a na 3 som nešla, pretože som otehotnela prirodzene pred vkladaním vajíčok ;
Ahojte, nemate zvysny MENOPUR k odpredaju? Ideme na IVF, ICSI aOPU do Brnenskej Unici. Sme samoplatcovia. Velmi by nam to pomohlo. Ked nam viete pomoct, prosim, ozvite sa na IP. Vopred velka vdaka a zelam vsetkym mamickam aj snazilkam vela stastia🙂))
nam vyslo 2.IVF.... 🤐 😵
@babulka123 ahoj a ktorému lekarovi ste chodili vo ferti centre?mi tam tiež chodime manžel má azoospermiu a rozhodli sme sa na darcovske
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj cigaretka5, ja som mala 1. IVF úspešne, v čo som ani nedúfala, ale vyšlo, držíim prsty