Čaká ma KET začiatkom decembra , tesne pred vianocami sa dozvieme či to vyšlo alebo nie , tak veľmi sa bojím hrozne sa bojím že budem mat tie najsmutnejšie Vianoce na svete 😞😞😞 ak sa to podarí budú tie najkrajšie a asi umriem od radosti ale ak nie tak ani nechcem aby boli vianoce☹️ neviem myslieť pozitívne lebo cely život keď som sa na niečo tešila tak to nikdy nevyšlo nikdy sa to nepodarilo tak radšej si už nerobím nádeje a zas príde len sklamanie. Viem že je to smutne pre každú počas celého roka ale na vianoce o to viac 😔 ani neviem prečo to tu píšem asi to len chcem dostať zo seba von keďže s nikým o tom nehovorím.
Uprimne? Ak sa takto citis a prepajas si to este aj s Vianocami, vzdy mas moznost KET odlozit. Ty musis byt v pohode, ty si musis zodpovedat na otazku ci mas dostatok energie do toho ist v takomto obdobi, ty musis byt nastavena pozitivne na buducnost a necerpat z minulosti. Velmi drzim palce, nech to vyjde kedykolvek sa rozhodnes do toho ist 🤞🏻🍀
Ak sa citis takto zle a negativne,tak si myslim,ze je lepsie odlozit ten KET a neplytvat zbytocne embryami😉. Ked budes v psychickej pohode,potom znova chod do toho.
Tiež som v decembri chcela na KET máme posledné embryo, ale keďže budú sviatky a moje CAR bude mať dovolenku počkám do nového roka. Bude to nový rok s novými začiatkami 🤗🤗
Keď to ma prijst tak to prijde 😃 skús si možno užiť Vianoce Silvester a potom dobre naladená ísť po bábätko 👍🥰
Ak mas taketo pocity,vklad by som odlozila.Najdolezitejsie je nastavenie mysle. Ja som takto pred rokom absolvovala vklad v novembri a v decembri pred Vianocami som potratila,nebolo to teda najlahsie obdobie a cele sviatky mam totalne v mlhe a vobec som si ich neuzila.No samozrejme netreba mysliet na najhorsie a treba verit,ze to vyjde,len treba byt pripraveny aj na variantu neuspechu a ak by boli pre teba znesitelnejsie bezne dni nez sviatky,ja by som do toho vkladu teraz nesla.
Ak sa to dá odložiť, odlož to, ja som to takto mala minulý rok, nevyšlo to a mala som pekne povedané pokašlané celé sviatky, musíš byť predovšetkým psychicky v pohode, môj Dr. už nažhavený, že ideme do KETu teraz v decembri, tak som ho stopla, že ne ne ne milej zlatej Moravskej ☺️, teraz som na PN takže počkáme☺️
ahojte, ja tiež si jediný možný vklad radšej chcem odložiť na nový rok
Ahoj ja mam vklad 8.12. a na Vianoce budem vedieť 🙏 verím v zázrak a silu vianočnej atmosféry.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Úplne si vystihla moje pocity....
Som po prvom KET , dnes som bola na krv žiaľ nevyšlo to.
Mne veľmi pomohlo sa psychicky pripraviť na situáciu lebo od 5 dňa som si začala robiť testy až do posledného dňa pred krvou (stále boli negatívne) a určite to budem praktizovať aj tento krát.
Tak čakám na ms a idem na ďalší KET , vychádza mi tiež niekedy začiatkom decembra ..
Hlavne nebuď negatívna 🙏🏽 , žiaľ aj mne sa celý rok smola lepí na päty 🙁 , ale záver roka a najkrajšie sviatky v roku treba veriť že budú naše 🍀✊🏽.