Ahojte, chystá sa niekto?
@bilberryday dakujem
@dorothy13 Ahojjjj len kľudne nechaj tuto skupinu .. aj ja som pred dvoma tyzdnami vytvorila skupinu KET august a vela sme sa tam podporili ... ja idem na stimuláciu 2IVF teraz v septembri cize aj ET mi vide na prelome september/október 😊
@bilberryday tak mne sa to zatial este nestalo pooravde. aj ked aj tu som mala s jednou vymenu nazorov co tvrdila uplne hluposti babe co sa pytala. Ale vyslovene hejterov som nemala tu cest
Ja som akurat po neuspesnom kete ☹️ V septembri si davam pauzu a v oktobri nasa posledna sanca ❤️🌈
@dorothy13 Ahoj 👋 ja neidem síce v septembri, ale teraz 30.8. verím, že nám to konečne výjde. Je to náš 3. Vklad. Tentoraz idem bez lenzeta sliznica je vraj dobrá. Beriem progestenale. Všetkým vám držím palce ❤️
@ivonka121 ja o mesiac. Drzim palce a uprimne zavidim ten neskutocny pocet ❄️. Bola by som psychicky v pohode keby mam takyto krasny pocet a tolko sanci, lebo urcite je tam ten spravny bojovnok! My mame uz iba jedno :( a to je bud alebo.
Kolko vajicok ti odobrali a aky si mala protokol? Ja mam mierne pco a dako moc nereagujem na stimulku
@ivonka121 aj ja som po neuspesnom ket 2.8..
@butterfly333 ako myslíš darkynu? Pôjdeš s darovanymi embryami?
Ste super ,že ste tu toľké napísali,to je až neskutočne koľko nás je ♥️
@dorothy13 nie darkyňu darované vajíčka.
@veruunkaa5 aj ja idem 30.8. Kam chodíš do car ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.