KET popri dojčení

zuzka341
2. sep 2021

Ahojte, je tu nejaká mamička, ktorá úspešne absolvovala KET popri dojčení? Ďakujem.

mikasz
2. sep 2021

@zuzka341 nie. Jednak to bola podmienka, aby som nedojcila, a vklad vysiel az pol roka po odstaveni, predtym 2neuspesne

zuzka341
autor
2. sep 2021

@mikasz no mne dnes povedali, že dojčenie nie je problém, akurát že nám to zníži šance otehotnieť. Percentuálne mi však nepovedali o koľko.

katka8
10. sep 2021

@zuzka341 keď mala dcéra 4 mes, chceli sme jej dať surodenca z odložených vajičok. Neodsuhlasili nám to koli kojeniu a padlo rozhodnutie či pokračovať v kojeni, alebo odstaviť a ket. Nedokázala som vytúženmu babatenku zobrať cicu, vyhralo kojenie. Keď mala 8mes, otehotnela som prirodzene! Oba vajcovody som mala nepriechodné, nejak sa to upravilo.tak počkaj a možno aj vy budete doma prekvapení ako my🤗♥️

zuzka341
autor
10. sep 2021

@katka8 Tak to bolo prekvapko riadne, krása ❤. U nás to nehrozí, pretože problém je z manželovej strany. Ale ďakujem pekne 🍀

tinka181
28. sep 2021

@zuzka341 super otazka, mna to tiez velmi zaujima. Dojcim skoro 2 roky a velmi by sme chceli druhe, mame mraziacikov , uz len ist na Ket, ale akosi mame problem odstavit. Nemam na to silu,ked maly place a vyzaduje prsnik. Tajne som dufala zeby sa to dalo aj napriek dojceniu 😔.

zuzka341
autor
28. sep 2021

@tinka181 ale dá sa, už poznám dve kočky čo otehotneli a porodili zdravé detičky bez akejkoľvek hormonálnej prípravy počas dojčenia. My ideme v januári do toho, takže snáď budem ďalšia 🍀. Moja princezná má rok, to by som jej neurobila že by som ju odstavila, ona je malá závisláčka ❤

tinka181
29. sep 2021

@zuzka341 super, tak to drzim prsty. U mna bude problem to,ze nemam pravidelnu ms. A v centre ta neodhovarali? Ze je napriklad mensia sanca ...

zuzka341
autor
29. sep 2021

@tinka181 áno, bola som upozornená ze šanca bude nižšia, ale idem aj napriek tomu do toho.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre