KET po hysteroskopii

xenyja
19. máj 2023

Za aký čas po hysteroskopii ste mohli ísť na vklad embrya? (Samozrejme pokiaľ neboli veľké komplikácie.) Pripadne či bol úspešný. Ďakujem.

drnda007
19. máj 2023

Hneď v ďalšom cykle, zatiaľ úspešne.
15.3. hysteroskopia
14.4. menzes
5.5. KET
19.5. potvrdená krv (1827HCG)

saskia222
20. máj 2023

Ja som bola tiez v dalsom cykle.
14.4 hysteroskopia, 26.4 MS, 15.5 KET. Momentalne som 5 dni po Ket a cakame co bude 🙂

xenyja
autor
20. máj 2023

Veľmi pekne vám ďakujem 🙂 prajem vam všetko dobré

janie7
20. jún 2023

@drnda007 Ahoj, úvodom srdečná gratulácia k tehu 🥳, prosím ťa aj ti niečo zistili na hysteroskopii? Ja už som bezradná, tretí KET, ina klinika, sliznica ukážková, embryo vraj mohlo ísť do módneho časopisu a zase nič. A hysteroskopiu mi nechce ani jeden lekár robiť, že mám krásnu sliznicu a som zdravá. 🤷🏻‍♀️

drnda007
20. jún 2023

@janie7 úvodom ďakujeme ❤️ mne tam prvýkrat potvrdili polypy (BA Gynfiv) a druhýkrát to bolo asi preventívne (Brno Reprofit), lebo tam videli tieň ale nevedeli naisto či zase polypy, tak som dobrovoľne požiadala, nech to spravia, že preistotu. Tak preistotu spravili a dobre spravili asi... Neviem nepotvrdili nič, ale upratali tam ako potrebovali a vyšlo to 🤷‍♀️
Akože šak pri všetkých kontrolách mi pochválili vnútornosti, len toto si neboli istí...

janie7
20. jún 2023

@drnda007 Vďaka za mega rýchlu odpoveď👍🏻 A prosím ťa tie polypy ty už v GynFiv našli na sone alebo až pri hysteroskopii?
No ja som fakt zvedavá, čo povie na tento neúspešný KET môj Dr., on proste zahlásil, že v máji budem tehotná a hotovo, ani chvíľku o tom nezapochyboval. Len mám s ním konzultáciu až v júli, tak dovtedy si chcem spísať na neho všetky otázky.

drnda007
20. jún 2023

@janie7 áno polypy videli už na sone. 1 dominantný, ten sa aj potvrdil a v prepustacej správe som mala uvedené okrem neho aj "niekoľko menších"

janie7
26. jún 2023

@drnda007 Aha, ďakujem krásne za info, u mňa nevideli na sone žiadny polyp ani myóm, tak som zvedavá čo ďalej Dr. odporučí.

lenuska83
2. aug 2023

Ahojte. Ktory den cyklu vam robili hysteroskopiu? Dostali ste MS nacas alebo skor? Tiez cakam na KET.

drnda007
2. aug 2023

@lenuska83
4.3. menzes
15.3. hysteroskopia
14.4. menzes
Už dni dorataj 🫣

lalilla
2. aug 2023

@drnda007 mozem sa spytat hystero ti poistovna preplati?

xenyja
autor
2. aug 2023

@lenuska83 ja som bola teraz nedávno, robili mi ju na 8 deň cyklu, vraveli mi, že musí byť v prvej polovici cyklu keď nie je sliznica taká vysoká, po hystero som zas krvácala viac ako týždeň ale ms prišla ako vždy s šlo sa na Ket, neúspešné bohužiaľ

drnda007
2. aug 2023

@lalilla poisťovňa to vraj prepláca, ale ja som si oba razy platila. Neviem či asi polyp nie je akútna záležitosť, mne bolo vysvetlené, že to nie je potrebný zákrok, že je vlastne z mojej vôle.... Takže neriešim, prvý som mala v Gynfiv BA a druhý v Reprofit Brno. Možno v štátnej nemocnici by mi to preplatili 🤷‍♀️ neviem, ale tam mali najskôr termín o 3mesiace 🤷‍♀️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre