Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
Ja v sobotu🙏
@sisk43
@zuzzi18
@januska1905 jeeej super, ja idem v stredu. Aj niečo užívate baby ?
@sasenka6 drzim palcee✊ ja ma estrofem, od dnes vkladam amelgen a davaju mi aj infuzky. Asi tie intralipidy tiez😉 Oslabit imunitu ci co. Som ho riadne nepocuvala, strees😂
@sasenka6 ahoj, dúfam že aj ja budem mať termín tento mesiac. V piatok idem na kontrolu, tak uvidíme 🙂
@sasenka6 ahoj , ja som bola minulú stredu
Ahojte žienky.... Možno sa tu najde nejaky pár ktory má podobný príbeh ako my...s manželom sme sa snažili rok o bábätko s prestávkami ... keďže sa nám nedarilo chceli sme vedieť ci všetko je v poriadku... manžel išiel na spermiogram a zistilo sa že ma oligoastenoteratozoospermiu... čiže malo spermií okolo 6 mil.morfologia 0 ...podstate spermie su pomalé a zdeformované..po 3 mesiacoch bol na kontrolný spermiogram výsledky nezmenené... čiže nás posielajú na umelé oplodnenie keďže prirodzenou cestou počať je šanca nulova... pochádzame od Prešova a nevieme vôbec pre ktoré centrum sa máme rozhodnúť kde to je najlepšie možno sa tu najde nejaký pár ktorý si tým prešiel a mal rovnakú diagnózu a bude nám vedieť poradiť budem zo srdiečka vďačná
@fenakova dobrý večer , my sme síce nemali takúto diagnózu , ale ja môžem vrelo odporučiť Helios v Košiciach … predtým som tri krat navštívila Gyncare a pre mna bohužiaľ veľké sklamanie
@zuzzi18
@januska1905
@sisk43
@patricia7167 držím palce baby. Ja som mala lem ovitrelle pichnúť a od ovulky progrstanelle a fraxi. Dnes idem na krv a zajtra by som chcela dať vložiť 2 embrya ☺️ Prvý syn sa podaril až na tretí transfer
ja idem niekedy buduci tyzden, este neviem presne ktory den 🙏🏻🙏🏻
@sisk43 ďakujem. Máš 5 dňové embryo? Ja mám celkom strach že zo zle dr vypočítal. Chcela som to tak ako bol posledný úspešný transfer v 2018. Len vtedy som mala sliznicu pri vklade 8mm. A teraz som mala na 14dc 8,2mm a vklad mám až 18dc 😒 neviem či to je zle alebo dobre, už som z toho nervózna 😬
@bibiana1986 ďakujem pekne.Áno dlho ste čakali za umelým oplodnením? Podarilo sa vám to v Heliose?
@fenakova no od apríla do októbra , ale to by bolo skôr kedy mi medzi tým ešte nenašli polyp na maternici , ktorý museli vyoperovať , to už sú dva cykly , čiže v podstate od apríla do augusta
@bibiana1986 a podarilo sa
@fenakova no ešte som síce neporodila 🙂 , ale zatiaľ je všetko ok , mám dve čiarky na teste ktoré silnejú každým dnom , čakám na HCG a ozvy srdca
@emuska888 ahoj -🙂 ja mam kontrolu v piatok a tiez prvy KET bude planovany dalsi tyzden ,tak som zvedava a celkom nedockava 😅 to bude tiez tvoj prvy vklad ? ja uzivam lenzzeto sprej a po kontrole pridam progesteron 👍
@zuzzi18 ahoj. 🙂 konecne niekto kto uziva LENZZETO sprej 😅 doteraz som nikoho nevedela najst,...citis nejake zmeny na sebe ? vraj pri uzivani lenzzeta vlastne nemas ovulaciu, nevies ako to je ? lebo ja som dnes 11dc a citim sa akoby som mala ms dostat 😖 tak som z toho celkom prekvapena a neviem ci to nieje z toho spreju ,...ides na svoj prvy vklad ? ja dalsi tyzden prvy KET ❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sasenka6 mňa za chvíľu čaká vklad 😁😊