Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.
@martinkova poznám to dlhé čakanie. Ja sa budem snažiť vydržať s testom až do odberu krvi. Tak verím, že vydržím.
@ameli221 tak to si fakt odvážna. Ja chcem vedieť čím skôr či to vyšlo či nie,lebo to čakanie je hrôza 😀
@martinkova aj ja som najskôr nevedela vydržať a testovala skôr. No po prvom neúspechu som prišla na to, že pre mňa je lepšie netestovat vopred. Totiž keď mám negatívny test, je to jednak veľké sklamanie q demotivacia a je potom pre mňa veľmi ťažké vydržať do odberu krvi brat lieky. Takto mám do konca nádej, že som tehotná a mám chuť brat lieky. Ale to je len môj pocit, ja to mám takto. Každá to máme inak.
Ahojte,aj ja idem na KET 2.11., prvýkrát. Tiez by som najradšej netestovala a pockala az na krv,ale neviem ako to chcem vydržať,ked uz teraz by som najradšej mala aspon ten vklad za sebou😀🤷🤔
Ahojte, ja sa chystám 6.11 🙏💪 náš druhý vklad ...
inak som dúfala , aby niekto založil diskusiu KET november 🤗🤗 tak som rada , že nie som v tom sama ❤️ 🙏
Dievcata drzim palce,ak mozem poradit, hlavne sa netestovat dennodenne po vklade a hlavu mat v co najvacsom klude a pozitivne myslenie😉🍀🍀
Tak ja mam transfer dnes za sebou. Zajtra vám držím palce.
@martinkova a prosim ta,si PN teraz? Ci budes normálne fungovať?
@ivi222 mám dovolenku aj štvrtok aj piatok a v pondelok už do práce. Veď keď sa má uchytiť,tak sa uchyti
@martinkova držím palce, nech to výborne dopadne 🙂
@martinkova hej,ja tak planujem piatok a vikend volno a pondelok uz do prace,zajtra vklad. Tak drzim palce 🍀
@ameli221 ďakujem,napodobne 😊
@ivi222 ďakujem,napodobne 😊
Dievčatá,mozem sa spýtať,ako dlho Vas nechali lezat po vklade?ja som vsade citala,ze to bude 10-15minut a bolo to pol hodiny,som myslela,ze sa tam uz pocikam 🙈
@ivi222 ja som iba 10 min ležala
@martinkova
@martinkova tak to len chvilocku. Drzim palce
Tak ja už mám tiež za sebou dnešný vklad, tak verím že o 2 týždne pozitívne správy a potom budem tehotná až do júla 2024 🙏
Potom dajte vedieť že aké máte pocity,ja zatiaľ vôbec žiadne 😀
@martinkova ja snad len tolko,ze som strasne mlsna posledne dni 😀🙈stale by som len jedla niečo 😬🤷
Chute mam aj ja posledné dni. To je pravdepodobne z progesteronu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ameli221 ahoj. Ja idem zajtra na vklad. Toto bude náš tretí vklad. Ďalšie zamrazené nemame. Bude to dlhé čakanie 😀