Ahojte snazilky, dala som si síce teraz pauzu, ale chystám sa pomaličky na KET avšak teraz by som chcela natívne (ovitrelle a progesteron). Nejak si myslím, aj telo mi hovorí, že som veľmi prehormonovana z estradiol a preto som sa rozhodla pre nativny. Ma tu niekto s tým skúsenosť, resp.ci sa podarilo? (ET hormóny neúspešne, Ket hormóny neuspesne) ďakujem 🙂
Ano, ja som mala posledny Ket nativny - ovitrelle a progesteron. Bol uspesny ;).
@martinaju mne aj navrhovali bez liekov po ET. Len ten mesiac som nemala ovulku a po neuspesnom transfere som bola hrozne na to aj psychicky tak som chcela hned a hned ale bala som sa ze zase nedostanem ovulku. Ale teraz som sa zamyslela ze asi tlacim na to chemicky a necham to radsej na prirodu (ciastocne kedze aj tam su hormóny ale aspoň menej)
@gabika108 ja dúfam že vyjde. Cítim to dajak ze mi to je bližšie ako cez hormóny. Necítila som sa pri nich dobre. Furt zatucnena a závodného a keď mi niekto povie ze to z toho lebo viac jem z hormónov tak ich rovno vysmejem. Som bývala fitness viem ako co funguje a veľa estrogénov chudnutie nesvedčí. Šťastné ženy co majú genetiku jak lusk. Ale verím ze prirodzene to bude lepšie.
My sme mali cisto len progesteron kedze kojim a vsak po 6tt to odislo z neurciteho dovodu 🤷♀️
Ahojte dievčatá. Tak cakam este vysledky imuno, endokrikologia (hemato už mam) a caka ma hysteroskopia. Pravdepodobne v juni ma čaká transfer (dúfam aspoň, bo som bola vhora a meska mi mrcha). Chcela by som spytat, kolko dni od prasknutia folikulu vam vkladali embryjko? Ja mam cca 30 dnovy cyklus, 16ty den ovulacia 😊
@mjkmajka ahoj, podarilo tehu? Mne tiež estrofem- substitucny cyklus nesedel, zle mi bolo na odpadnutie a ket nasledne nevyšiel. Tak som centrum prehovorila na ket v nativnom cykle (1x Gonasi na ovulku, a potom večer som brala 1x progesteron 200 mg) a podarilo sa 🙂 Už 2. trimester. Hysteroskopiu som odmietla. Zvyčajne nič nenájdu. Bol to risk, no moje telo zabralo prirodzene <3 Tj je to asi individuálne, čo komu ako sadne, telo & cyklus funguje. Niekomu zas estrofem pomohol. Tj na zváženie a vyskúšanie.
@silviaa ďakujem za info. Ja chodím tiež do RF ale nie do Brna, s prístupom som max spokojná. Len to že som teraz po druhom ket v riadenom cykle (donedávna som nevedela že je aj iná možnosť) len po druhom neúspechu googlim a budem si stáť za vklad v natívnom cykle 🙂 Dodala si mi nádej ďakujem 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mjkmajka vzdy som mala transfer v native. Ak je ovulácia nie je dôvod na lieky. Podaril sa 4ty ket.