KET na jeseň 2011

viktoria1975
21. sep 2011

Drahe spolubojovnicky,
otvaram novu temu KET, lebo akosi sa stracam v tych starsich, ktore boli aktualne v rokoch minulych...
Zaujimaju ma vase pribehy, uspechy, prve tyzdne po KET - ci vas nieco bolelo, ci ste nieco citili, alebo vobec nic..., ci ste uzivali nejake vitaminy, aplikovali nejake "osvedcene babske recepty" a vsetko uplne okolo toho....Vopred dakujem a verim, ze si opat aktualne povymiename skusenosti a pocity!

nelly3
21. sep 2011

ja sa pripajam, chcela by som ist na KET na jesen, mozno uz v oktobri, lieky mam uz davno doma, len stale mi do toho nieco prislo, mam este 6 mrazacikov, toto bude moje 3 KET-ko, snad uz uspesne 🙂

timona
21. sep 2011

a co vsetko obnasa KET? ake lieky? len na rast sliznice?kolko embryi si pri KET davete vlozit?

nelly3
21. sep 2011

no len lieky na rast sliznice + od 14DC myslim kde ja chodim sa dava aj utrogestan, ja si davam vzdy 2 vlozit, ale teraz uvazujem uz aj o 3 😉 , podla toho ako mi navrhne embryologicka (naposledy mi navrhla 3 lebo to tretie bolo take nic moc, ale som odmietla, teraz uz aj 3) snad aspon jedno sa uchyti 😵

mirka321
21. sep 2011

ahojte,
ja sa pridávam tiež k Vám
ja idem na moje 2 KETko , transfer mám teraz v piatok 23.9.

nelly3
21. sep 2011

@mirka321
drzim moc palce, kam chodis do centra?

mirka321
21. sep 2011

@nelly3 ďakujem
Helios MT

nelly3
21. sep 2011

@mirka321
a kolko mas mrazacikov?

mirka321
21. sep 2011

zostali nám ešte 3
a ty do akého centra chodíš?

nelly3
21. sep 2011

do gyn-fivu v Ba, takze ti ich budu asi rozmrazovat vsetky 3, apon mne tak rozmrazuju po 3ks lebo su aj tak zmrazene po 3ks.

timona
21. sep 2011

kolko bunkove mate?

nelly3
21. sep 2011

mam myslim 2ks 100 bunkove, a tie 4 ks neviem kolko lebo tie mi zmrazili hned po ET , jedno z nich je ale uz aj raz rozmrazena a opatovne zmrazene 🙂 a ak sa rozmrazi tak to bude teda iny bojovnik 😉

mirka321
21. sep 2011

@nelly3 nie, v Heliose zamrazujú po jednom a rozmrazia toľko, koľko chceš vkladať
nám pri prvom KETku začali rozmrazovať deň pred vkladom poobede a hneď nám embryolog. povedala, že keby sa náhodou neprebralo k životu , tak ďalej rozmrazujú ďaľšie už bez nášho súhlasu

mirka321
21. sep 2011

@timona a koľko bunkové to Ti nepoviem, lebo neviem
v Heliose to iba známkujú 1, 2,3
a jednotkové sú najlepšie

nelly3
21. sep 2011

@mirka321
aha, to som pocula, ze to niekde znamkuju, tu nie, neviem o tom.

katti77
21. sep 2011

ahojte ja sa pridam tiez, ja idem tiez teraz na KET, my mame len jedno jedine, tak dufam, ze sa pekne rozmrazi
chodim do heliosu MT a vklad bude niekedy na buduci tyzden

nelly3
21. sep 2011

takze onedlho tu budeme mat same tehulky, tesim 😵

viktoria1975
autor
21. sep 2011

super, cim viac nas bude, tym viac podpory dievcata!

viktoria1975
autor
21. sep 2011

@nelly3 nemoezes opisat svoje pocity prve dva tyzden po vklade?

nelly3
21. sep 2011

@viktoria1975
no pocity, prve KET-ko, ziadne absolutne priznaky, nic ze pichanie a pod....... negativne, druhe KET-ko, trosku bolenie brucha, mozno ze som si to aj namyslala ......................negativne, snad do tretice vsetko dobre 🙂
a ty ides na prve KET?

viktoria1975
autor
21. sep 2011

@nelly3 anoo, mne nemohli urobit transfer, lebo som mala silny OOHS a tak cakame...mam strach, ze ked ma nieco bude boliet, budem sa bat ze je to zle a ked nic nebude, budem sa bat, ze by malo, cize zasa zle...ach jo...

nelly3
21. sep 2011

@viktoria1975
no vela bab co malo OOHS tak povacsinou ostali tehotne fakt, vyzera to nadejne 😉

katti77
21. sep 2011

@viktoria1975 viktorka, ja mam za sebou 2 IVF a pri prvom som otehu pri druhom nie a pocity som mala rovnake, nervy, cakanie, cikanie testov, nervy, cakanie a stale dookola, ale jediny rozdiel bol, ze pri prvom IVF som stale spala pri druhom nie, takze ja sporozujem ci som tehu prave na tom...viem to aj preto, ze raz som bola tehu prirodzene a tiez som bola velmi unavena hned v zaciatkoch tehu, aj ked som o obe babatka prisla hned v 5 tt tak toto je taky moj signál, aj ked mozno blbost, ale na ziadne ine priznaky som neprisla... asi ti to nepomoze ale tak aspon som sa vykecala 😀 a este mala som cudnu chut v ustach, taku "zeleznu" neviem to opisat...
drzim palce na KET

viktoria1975
autor
21. sep 2011

@nelly3 kiez by si mala pravdu! ani nevies, ako dufam....bola by to nadhera!
Ty sa chystas v oktobri, tiez drzim palce. Si spokojna s CARom, kde chodis?

viktoria1975
autor
21. sep 2011

@katti77 dakujem za pocity, i ked asi kazdy z nas ma ine, ale predsa, clovek sa nadieja, ze aho...tam to bolo tak, tak snad aj ja som tehu...nadej je jedine, co mame...

nelly3
21. sep 2011

@viktoria1975
aj ano, viem, ze tam chodi vela bab, ze maju toho moc, ze sa nevenuju ako maju, ale to je detail, ked nieco potrebujem vediet tak sa opytam 😉

katti77
21. sep 2011

@viktoria1975 presne tak nadej je jedine co mame, presne keby tu daka napisala, ze ju pichalo neviem kde tak mna urcite bude pichat tiez 😲 🙂

viktoria1975
autor
21. sep 2011

no ja som tak dostala OHHS. Nikdy predtym som o nom nic nepocula, doktorka ma na nic neupozornila a potom som sa tu zacitala a mala som ho... 🙂

zofi81
21. sep 2011

Ahojte dievcata, ja som dnes 5. den po KET a priznaky necitim zatial velmi ziadne... Trochu ma popichava podbrusko, ale inak nic moc... Som na tom presne ako @viktoria1975, zazila som presne co aj ty, silny OHHS, odsavanie atd. Trasfer lekarom absolutne neodporucany... A este sa presne obavam aj toho co ty, ze nic necitim, tak mozno by som nieco mala a keby som citila, tak by som si hovorila, ze asi by som este nic nemala 😀 Mne doktor vyslovene povedal, ze na to nemam mysliet, ale ako sa na to neda mysliet... Ja aj ked sa snazim na to nemysliet, je to den co den tazsie... A to ze sa clovek nema pozorovat, tak to je tiez tazke ☹

zofi81
21. sep 2011

Inak o KET je tu dost malo informacii... Osvedcene babske recepty som tu moc nenasla, jedine, co mi tak padlo do oka boli chilli papricky, vraj to napomaha prekrveniu maternice... Tak som si pocas tych 19 dni, dokedy som mala KET prisypala do jedla vzdy mlete chilli... Ale ci to pomoze, tazko povedat... A este som nasla v inej teme, ale to bolo pri IVF po aj pred ET, ze jedna kocka pila vzdy vecer cervene vinko, vraj to podporuje rast sliznice a aj prekrvenie maternice... No a ja este okrem liekov, co mi dali v centre, som brala aj Femibion 800... 🙂

katti77
21. sep 2011

@zofi81 tie cili papricky ale v celku som jedla aj ja pred ET teraz som na to pozabudla, ale este mam tak 9 dni tak od dnes zacnem, za to nic nedam a ak to tej sliznici pomoze tak budem rada 🙂
zarucene recepty neexistuju, treba len verit a dufat, drzim palce aby sa KET podaril, a budes aj testovat?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre