Ahojte, budem rada ak sa pripojíte a budeme sa podporovať ☺️
Som v stimulácií, o pár dní idem na OPU.
Čerstvý vklad mi neodporúčajú takže ma bude čakať KET v máji.
@tessa2299 ďakujem, snáď to všetko dobre dopadne 🙏
@marinecka95 ja cakam na vysledky z reproimuno, na konci mesiaca este hematka a ak to bude mozne chcem ist na 3tí posledny vklad buduci mesiac
@dominika1505l držím palčeky 🙏
Ja idem vo štvrtok na odber vajíčok, zatiaľ to vyzerá dobre 🙏
@marinecka95 ahoj 🙂 držím palce 🙂 ja mám zajtra kontrolu a ak bude všetko OK tiež by som mala mat štvrtok OPU 🙂
@sirillkamafi super! Tak nech všetko dobre dopadne 🙂
Do akého centra chodíš ?
@marinecka95 ďakujem, snáď to tak bude …
Nitra gyncare.. ty?
@sirillkamafi My chodíme do MT Helios.
@marinecka95 ako sa cítiš? Ja mám dlhy protokol.. ťuk ťuk nepribrala som, stále chodím na wc, čo ma odvodňuje.. ale brucho mám pekné :D samá modrina a nafúknuté
@sirillkamafi cítim sa úplne dobre, žiadne ťažkosti. Trošku mám nafúknuté brucho ale modriny nemám - tiež mám dlhy protokol. Pichám si difereline a Meriofert 225 jendotiek. Ty máš aké injekcie ? Cítiš sa zle?
@sirillkamafi na wc chodím aj ja veľa, ale to z tej vody čo popijeme 🙃
@marinecka95 diphereline a bemfolu mám 🙂 vieš čo, sem tam ma hlava boli, ale riadne.. inak nič take.. teraz ku koncu cítim brucho, ale neni to nič hrozne.. čakala som, že zo bude oveľa horšie
@sirillkamafi ja tiež cítim občas pichnutie v podbrušku ale .. nemám pocit že by to bolo inak ako v bežnom cykle 😅 neviem či som divná či čo ale fakt sa necítim inak .. možno kúsok unavenejšia.
Dnes som mala folikuly 20-21 mm najväčie, boli aj 19,18,16,15,14 a drobné .. mám ich teda dosť tak snáď z toho vznikne niečo, čo bude vhodné na vklad 🙏 OPU mám vo štvrtok čiže ešte čosi podrastú
Ahoj, tiež stimulujem dlhý protokol, ket by mi mal vyjsť na začiatok júna. Ak teda bude čo vkladať.
@marinecka95 dakujem aj ja tebe drzim palceky a aj si bola na vysetreniach?
@soraya004 držím palce 🙂
@dominika1505l aké vyšetrenia máš na mysli?
@marinecka95 genetika, reproimuno, hematologia a endokrinologia
@dominika1505l áno všetko okrem reproimuno máme
@marinecka95 ahoj, držím palce aby ti všetko dobre dopadlo. tiež som v fáze stimulácie a teraz vo štvrtok ma čaká odber tak uvidíme.. 🙏
@diaj paráda 👍 držím palce.
Ja som bola dnes na pcr teste už, ako na potvoru som včera dostala soplík 😬 snáď bude negat .. domáci antigén včera podvečer negatívny .. zošaliem
@marinecka95 ja tiež som objednaná na PCR.. Za hodinu idem..A modlím sa aby bol negatívny.. 🙈😅
@diaj no ja som bola 7:23 objednaná takže už mám po, snáď ten soplík nie je covid lebo ma porazí naozaj.
@marinecka95 ahoj ja by som v maji chcela ist na KET ale uz po surodenca. Doma uz mam 15 a pol mesacne synceka. Drzim palce nech ti to vynde
@janulka1351 ďakujem. Prvé bábätko máte tiež z IVF?
@marinecka95 ano prve babatko je tiez z IVF. Mala som 1.cyklus zatial...najprv ET nevysiel,nasledne hned KET vysiel a maly ma 15 mesiacov a este nam ostala jedna zmrzlinka z tohoto prveho cyklu tak chceme ist skusit
@janulka1351 držím palce 🥰
Mne lekár ET neodporúča, že istejšie je KET tak ho poslúchnem 🙂
@marinecka95 dakujem 😉 u nas to tiez tak bolo ze odporucali KET len nemala som ani ohss a citila som sa dobre tak sme si povedali ze skusime ET. No u nas to vtedy zial nevyslo. Ale poznam jednu pani ta mala len jedno embryo isla predsa len na ET,aj ked tiez jej odporucali KET a vyslo jej to a ma doma uz skoro rocne dievcatko. My chodime do helios BB
@janulka1351 jasné, že sa to môže podariť aj po ET - veď je to koniec koncov vždy 50:50. Uvidíme teda no ako a koľko embryi sa nám podarí získať a bude vhodných na vklad.
@marinecka95 mas pravdu,vzdy je to 50:50 ale treba verit ze to vynde. Nam ked vysiel KET tak ja som si inu moznost uz ani nepripustala,bolo to tyzden pred muzovymi narodeninami a na krv som mala ist tyzden po jeho narodeninach a hned som vravela bude mat dodatocny darcek k narodeninam a aj tak bolo 🙂 ano jasne bolo to o stasti
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@marinecka95 drzim palce 😊 nech je vajicok co najviac, potom co najviac vhodnych emryjok na mrazenie a aby ket vysiel 😊🍀