Ahojte baby, chystá sa niektorá z Vás na ket v júly? 🤗 Podporme sa.
@emn88 tak držím palce ❤️ .. ja idem v stredu na KET .. ideš 1x? 🙂
@nikadominikanika Dakujem 😍
Uz jeden cely cyklus ivf mam za sebou a neuspesne, tak sme si dali nejaky cas pauzu a teraz skusame znovu. Tak verim, ze teraz to bude do uspesneho konca ❤️
Tak to aj tebe drzim velmi palce, nech to len dobre dopadne 😍
Ja až august...
@emn88 ja tiež ET neúspešne .. aj som mala duchov ale potom zmizli, udajne sa prestalo vyvijat .. vtedy mi vkladali morulu .. zajtra KET s expandovanou blastosystou
@nikadominikanika mne tiez vkladali xb, tak dufam, ze tento raz to bude uspesne 🤩
Potom mame este jednu fhb. Tak verim, ze aspon jedno sa podari 😍
Zajtra drzim palce 😍
@babushkaem ale tak to je tiez uz coskoro 👍
@emn88 ano, na et som bola v marci, ale nevyslo, tak hadam sa teraz podari
@babushkaem drzim palce, aby sa to podarilo. S kazdou novou sancou je nova nadej ktora sa moze zmenit na skutocnost 😍
@emn88 ďakujem 🙂 .. planujes aj testovať?
@nikadominikanika este neviem, rada by som, lebo to cakanie je hrozne, ale zase si poviem, ze naco, ved bude ako ma byt 🤷🏻♀️
Dnes ako? Vsetko prebehlo v poriadku?
Ahojte pripojím sa ak môžem po MS od prvého dňa cyklu som na Estrofeme 8.7 mam kontrolu a snáď bude všetko v poriadku že bude prvý KET (ET odložené kvôli hroziacemu OHSS) držím vám palce ✊️❤️
@emn88 áno všetko ok 🙂 až nato že som mala ísť o 12:00 a išla som o 13:13 .. ani som nevydržala, musela som ísť na wc ty kks ešte pred vkladom .. myslela som že už odpadnem z toho zadržiavania 🙈 .. dala som asistovany hatching a embryo glue .. kvalitak v čase vkladu 4BB .. tak uvidíme 🙏
@lenka5545 ďakujeme a aj my Tebe držíme palce 🙏 tak o chvilku to čaká aj teba 🙂
@nikadominikanika to curanie je najhorsie 🤣alebo teda zadrziavanie, este ked ti ultrazvukom mackaju brucho 🥹
@babushkaem joj veru .. a ja sa nalogala vody, pripravila sa že o 12:00 idem a nič .. vydržala som horko ťažko do pol 1 a išla som na záchod .. chvalabohu že som aj šla, vklad robili 13:13
@nikadominikanika ja som tiez pred vkladom bola niekolkokrat 😂
@emn88 nedá sa to vydržať 😂 … a ako sa cítiš po ET? Aj niečo pocituješ?
@emn88 a vlastne ty si písala že si bola v marci na ET a teraz si zas mala ET? Či KET?
@nikadominikanika to nie ja, to @babushkaem. Ja som mala teraz priamo et
@nikadominikanika mala som minulu noc dost velke krce podbruska a krizov a odvtedy nic. Tak uvidime 😍
A ty ako?
@emn88 ja asi zatiaľ nič .. občas taka akokeby bolesť podbruška ale iba jemne .. uvidime no 🙂 budem testovat určite 😄
Ahojte, pridavam sa do klubu 🍀
mna caka KET v utorok 9.7. (budem 21DC)
bude to uz 9. vklad v poradi tak snad uz konecne uspesny☺️🙌🏼
@jasmin_88 ahoj 🙂 vitaj hh … tak to ťa obdivujem a drzim Ti velmi velmi palce nech to konecne vyjde ❤️ aj zistili prečo to nevychadza?
@nikadominikanika
Ahojte, pripájam sa...🍀
10.7 kontrola a transfer by mal byť 19.7 or 20.7..
prvý KET ..4 IUI za mnou...
@sontamuycruel ahooj 🙂 vítame ťa a budeme držať palce ❤️ ešte máš kus času pred sebou .. ja uz sa neviem dočkať piatku ked pojdem na krv … najhoršie na celom IVF je podľa mna to čakanie na výsledok :( .. ide ma poraziť
@nikadominikanika ty ides uz v piatok na odber krvi? Ja az v pondelok 15. Az na 14 - ty den mi kazali prist. Ale asi nevydrzim a nakolko som zajtra 6Dpt, tak asi otestujem😂
@emn88 ano v piatok, gyncare posiela na 9ty deň 🙂 … no ja plánujem začat testovat v pondelok 😄 nevydrzim kks .. pre mňa je toto čakanie najhoršie :-/ a ani dajak nič necítim, ked nahodou dačo cítim tak si myslím, že si to len namýšlam ☹
@nikadominikanika presne tak, to cakanie je najhorsie. Ja idem az buduci pondelok 🤦🏻♀️ Ale zajtra si ten test urobim, zo zvedavosti 😂
@emn88 držím palce 🙂 už by ti malo dačo ukázať si myslím ❤️ daj vedieť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som bola dnes na ET 😉