Ahojte žienky, ktoré sa chystáte na KET v tomto mesiaci? Toto bude môj 3 vklad a verím a dúfam že bude úspešný... prvý bol biochemické trhu a druhý bol MA v 8tt...ako sa hovorí do tretice všetko dobré a úspešne 🙂 držím aj vám palce 🙂
Ahoj ☺️ja sa chystám tento mesiac na 2. ket a tiež verím,že bude úspešný. Užívam femibion,vit. E a femibion 1. Kúpila som si aj bromelián a kajanské korenie. Snažím sa spraviť všetko,čo by mohlo len trošinku pomôcť. Tak držím palce ☺️❤️🍀
@nnnikuska25 chcela som napísať inofolic a femibion 😀
@nnnikuska25 kajanske korenie? A ten bromelion sa ako davkuje?
Ahoj aj mňa čaká KET v januári, držím Ti palce
žienky držím palčeky 🙂
@januska777 áno dočítala som sa tu,že si ho užívajú ženy pred vkladom na lepšie prekrvenie maternice. Bromelián má uvedené svoje dávkovanie na krabičke- je to vlastne namiesto ananásu,pretože kvôli nemu práve kočky jedia ananás. Uvidíme či niečo pomôže,ale tak človek má aspoň ten pocit,že robí niečo naviac. Inak ešte cvičím jógu na relaxáciu,ale to už dlhodobo. A ideš teda tento alebo až budúci mesiac?
@rea1983 aj ja tebe držím ☺️🍀a kedy asi ideš? potom napíš ☺️
ďakujeme ☺️
@nnnikuska25 ešte neviem, zajtra idem na kontrolu
@rea1983 držím palce.nech majú dobre správy...Bereš aj nejaké lieky či ideš v native?
Ahoj, zatiaľ som brala iba kyselinu listovú, vitamín E a D, mala som brať aj Letrozol len som si ho nedala, lebo má nízsku sliznicu a on ešte viac znižuje, tak dúfam, že bude dobre.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, rozmyslam ci pojdem tento mesiac alebo az dalsi, pripravujes sa nejak inak na to ako pred tym? Nejake ine vitaminy alebo cviky?