KET bez Ovitrille

nina0099
9. aug 2021

Ahojte, chcem sa opýtať...

Mali ste úspešný KET bez použitia Ovitrille (pred KET)? Pri prvom KET (na 14 DC - folikul 17 mm, vklad 20 DC) som ho mala, teraz (11 DC - folikul 16 mm, vklad bude 18 DC) mi ho nedali, zneistilo ma to, prečo? Pretože čakajú, že sám praskne cca za 3 dni, kedy začnem vkladať už aj progesterón? Idem v prirodzenom cykle.
Brali mi však krv, podľa čoho pravdepodobne plánovali ket. Ja len, podľa čoho dávajú Ovitrille?? Ako vedia, že folikul určite praskne?

Ďakujem

marrilyn
9. aug 2021

@nina0099 ja som mala uspesny KET aj bez Ovitrelle, ale nebol to prirodzeny cyklus, uzivala som Estrofem (ci tak dajako) na sliznicu

squ1rrel
10. aug 2021

@nina0099 ovitrel sa dava na ovulaciu ale ak ovulujes prirodzene nepotrebuješ ovitrel. Tie testy ti robili predpokladám na hormóny. Aké máš LH, estrogen, progesteron? Ak áno a z toho potvrdili ovulaciu tak sa nemusíš obávať 😉
Mne tak vyšiel ket minule.

nina0099
autor
10. aug 2021

@marrilyn ďakujem 🙏🏼

nina0099
autor
10. aug 2021

@squ1rrel jeeej, ty si zlatá, ďakujem za podporu 🥰. Ja som taká šablónová 🙈. Stačí mi mala odchýlka a panika je tu 🙈🙈🙈. Áno, krv mi brali, aby potvrdili blížiacu sa ovulaciu. Ďakujem a silno drzim palce až do konca ✊🏼🍀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre