Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
@ivonka121 Ahoj ja som bola 10.8🙂 tak ty uz si 5ty deň😊
@lussyaweiss hej hej som. Kde chodíš do car? Aké embryjko ti dávali? aké máš pocity?
@lussyaweiss ja idem mat KET 15.8. Moj stvrty v poradi.
@ivonka121 chodim do Gyncare Nitra a dávali mi dve 5dňove embrya.. pocity ani neviem je mi v celku fajn a ospalosť a podobne pripisujeme liekom nakoľko už som lieky brala aj bez toho aby sa transfer vykonal a sú to tie isté pocity čiže riadiť sa tým nedá. A ty?
@jarrys jeeee teba tu už z MK poznám čítala som tvoje príspevky nakoľko pred tým než som išla na IVF som si to tu dosť prezisťovala aby som do centra už isla pripravená.. a obdivujem ta ... ja som zatial mala len ET neúspešný to este v Novembri potom som mala ist v marci na Ket ale som doplietla lieky🙈tak na kontrole sa to stoplo a v apríli mi pred vkladom zistili hydrosalpinx takze v juni som absolvovala laparoskopiu kde mi uz museli vybrat vajcovod jeden lebo som ho mala uz nefunkčný kvoli tej ciste a teraz som uz mala vsetko ok aj sliznicu peknu zahojená tak som isla uz konecne na Ket a dufam ze uz sa podari lebo uz je to strasne na psychiku 😩
@lussyaweiss ja chodím do Reprofitu. V deň vkladu som mala pocit zvyšenej teploty, potom už len trochu pichanie a bolesť pŕs ale to všetko dávam za vinu liekom. Vkladali mi 5 dňové embryjko. Test si spravím až niekedy budúci týždeň.
@ivonka121 tak to si mala pekne priznaky ... no ja mam bolest pŕs este pred vkladom ... a toto je tvoj prvy vklad ?
@lussyaweiss v reprofite prvý ale predtým Helios Martin 4x neúspešne. A tvoj?
@ivonka121 ja som mala doteraz len ET toto je moj prvy KET ... kedy ides na krv ? Ja idem v piatok .
@lussyaweiss ja idem až 22ho. Teba nepycha sem tam bruško? Mne sa aj hlava točí po tých liekoch.
@ivonka121 až 22 ideš? Mne kázali na 9ty deň . Ani nie ale v noci sa budím aj 5 krat na take divne sťahovanie v brušku ale ináč v pohode ... z liekov sa aj mne chce spať stále niekedy aj pri filme poobede zaspím ... ale ja už mam dcerku a pri nej som ani nevedela ze som vôbec tehotna len tolko ze mi to meškalo 2dni urobila som test a bolo to tam ani uhniezdenie som necitila nič citila som sa stale ako keby som to mala dostat .. a raz som si nasla krv ale len take tri kvapky isla som na pohotovost to bolo moje prve sono a uz som mala aj srdiecko tam ... ale pri malej som otehotnela hned v ten mesiac keď som povedala že chcem babo ... ale vazne nic som pri nej necitila ziadne pocity dokonca ani ziadna bolest pŕs ... a nakolko ja mam otočenú maternicu do zadu tak ja citim vsetko na krížoch ako na bruchu a bolest krížov citim od dnešného rana .
@lussyaweiss no veru až 22ho. Ja dieťa ešte nemám a ešte nikdy som tehotná nebola. Mám za sebou všetky vyšetrenia, aj laparoskopiu aj hysteroskopiu všetko podľa Dr v poriadku. Taktiež mám za sebou xy kyretaže z dôvodu dlheho krvacania.Ako som spomínala 4x KET a to som nebola ani náznakom tehotná. Minulý rok mi zistili syndrom lepivych dostičiek. Pri hormonalnej liečbe picham clexane. Teraz užívam estrofem a utrogestan. A ty?
@ivonka121 na laparoskopii som bola aj ja teraz v juni lebo mi zistili hydrosalpinx musela som to dat najprv von .. no ja uzivam estrofem 2-2-2 progestenalle 2-1-2 a vecer clexan .. ale ten clexan akoze Dakujem pekne pred tyzdnom som si z neho urobila krásnu az ciernu modrinu na spodku brucha 😂🙈to bola nadhera ... a pri vklade aj si si dala na embryo embryoglue? To lepidlo ... ja som si to dala ... a toto je tvoje prve IVF alebo uz absolvujes druhe ? 😩
@ivonka121 jaj a este som zabudla rano beriem aspirin raz denne
@lussyaweiss ja estrofem 2-2-2 utrogestan 4-0-4 + clexane. Toto je moje 2 ivf. A embryjka si mala v akej kvalite? Kedy ideš testovať?
@ivonka121 ja som bola na IVF soft kratky protokol cize minimálna stimulácia nakolko príčina u mna nebola tak som nechcela tolko hormonov davat do seba ... takze zo softu som mala odobratych 8vajicok z toho som mala 7zrelych asi 5bolo oplodnenych to si uz ani nepamätam ale viem ze PK sa pekne vyvíjali len 3. jedno mi vložili tam nebolo napisane ze akej kvality len ze Ačkova blastocysta to bolo v novembri a teraz som si dala vlozit obi dve naraz a to som mala 5dňove 3BB a 4AB ... a ja testujem od dnešného rana 😁😁hlavne preto aby som zachytili aspon to ci sa tam nieco dialo .. aj ked to nevide ale ma to zaujima lebo vela krat je biochemické a ani o tom nevies potom mozes hladat dalej ze preco to zacne ale aj rychlo skonci .. tak kvôli tomu hlavne .. ale hlavne to chce mat pevne nervy . A ty si mala ake embryjka?
@lussyaweiss paráda! Takže si riskla dvojičky. Ja som mala dlhý protokol. Odobranych mi bolo 42 vajíčok z toho bolo 24 vhodných na oplodnenie. Po PK prežilo 11. 10 XB-A a 1 HB dúfam že som dobre dala tie značky 😁. Teraz mi vložili 1 XB ale to sa malo už narušený obal. Moc sa do tých skratiek nevyznám. Takže tak
@lussyaweiss a už si niečo našla na teste?
@lussyaweiss ahoj 👋, pridam sa k vám, ja mám KET 16.8. a tiež chodim do Gyncare NR. Vedela by si mi dať nejaké rady pred vkladom? Ja si davam Estrogem 2-2-2, Lucetam 1-0-1, Asporin 1-0-0,
Progestanelle 2-1-2 a Clexan 1 večer. Plus vitamín Femibion. Určite si chcem dať aj Embryo blue.
@ivonka121 no riskla som tak dufam ze sa aspoň jedna Bambuľka uchytí ... no to si mala parádny počet aspoň máš veľa mraziačikov ... nenašla som si ešte nič je to ešte priskoro len 3ti deň a to som ani nečakala že by tam niečo bolo ...dokonca v centre mi povedali nech si test ani nerobim len nech prídem na 9ty deň na krv ale tak kto to vydrží😁😁dúfam nám to víde 🤞
@ivka_755 ahojjjj Ivkaaaa a Vitaj medzi nami ... skús ananás ja som si dala dva dni predvkladom a deň vkladu čestvý hlavne ten stred z neho a beriem este kyselinu listovú plus tie lieky čo aj ty .. a ešte pijem kolagén s vitamínmi ... a ku komu chodíš v Gyncare ? Toto bude tvoje prve ? Držím ti silno palčeky ✊
@lussyaweiss ahoj! tiež sa sem zapojim keď nevadí 😘....
Mňa čaká úplne prvý môj vklad utorok,bude Ket....
A vôbec netuším ako to bude prebiehať 🙈🙊😂
@lussyaweiss ananás si už dávam, zatiaľ iba polovičku denne, zajtra dám už celý 😉. Dávam si Femibion, myslíš, že by som mala este aj samotnú kyselinu listovu? Ja chodím k dr. Hladovcovej. Toto bude môj prvý vklad, v júni som mala OPU z toho som mala 28 oocytov a zrelých 28, kvôli možnému OHSS idem až na KET.
Ja som dnes 10dpt KET na krv idem 17.8.22 dnes som skúšala testovať ale test biely,po prvom IVF som už 5den krvácala teraz mám inú liečbu beriem etrofen 3x2tabl. Prolutex,Fraxiparin a utrogestan 2x2tabl. Ale obávam sa že z toho nič nebude keďže test biely,vkladali mi 5dňove embryo+sme mali embryo glue. Toto bolo moje posledné embryo do ďalšej stimulácie už nejdem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lussyaweiss ahoj ja som mala KET 08.08 😉