KET a neskoro nasadená liečba

pellka
4. mar 2022

Ahojte chystame sa na Vklad do reprofitu koordinatorka ale zanedbala moju liecbu posielala som jej vysledky z hematologie ze mam pocas stimulacie pichat clexane nakolko som bola na hematologii a zaver bol taky vyse mesiaca to vedela a vedela ze som v Uk cize som musela cakat kym ona kontaktuje lekaren aby mi to poslali uz som to davno mala mat a ja zacnem az nejaky cca 11-17 den cyklu podla toho ako rychlo to poriesia aby mi injekcie zaslali bolo mi povedane ze to nema nic spolocne z vkladom a je to len prevencia hlavna je sliznica maternice a aj ked zacnem neskor tak nevadi a ze mam byt kludna napriek tomu mam obavy a bola by som rada aj na vas nazor mozno skusenost ci je to fakt ok?? Ze zacnem neskor ako som Mala 🙄🙄 vklad by mal byt cca 21-22DC
Stve ma to ze daju zahranicnu pacientku takej ktora nema ani sajnu ako to chodi najprv ma poslala do vsetkych lekarni z receptom samozrejme ze to neakceptuju kedze c Uk su len par lekarne ktore to zasielaju a tie su v Londine mesiac ma presviecala ze mam na vsetko cas a s nicim nebude problem a bol/je teraz na riedenie krvi nemam nic a cakam ci vobec sa nieco poriesi a ak tak som zvedava kedy snad to fakt nema ziaden efekt na uspesnost vkladu.

e1i
4. mar 2022

@pellka a teraz si v Brne? Ved vyber recept v lekarni pod car

pellka
autor
4. mar 2022

@e1i niesom v brne som v Anglicku 13 cestujeme na sk..
Cize lieky by mi mali prist este pred cestou a pokracovat sa bude na sk..

e1i
4. mar 2022

@pellka ja som mala vklad 19dc a pichat som zacala 17dc.momentalne koncim 9tt,

pellka
autor
4. mar 2022

@e1i to rada pocujem a Gratulujem

niikoletka
4. mar 2022

@pellka to vôbec nevadí koordinatorka ma pravdu tiež som začala s clexanom dva dni pred ket

pellka
autor
4. mar 2022

@niikoletka dakujem za odpoved ukludnili ste ma ..Baby

terka866
9. mar 2022

Ja som začala s clexanom deň po vklade, v mojom centre to tak dávajú...a som v 31tt... držím palce 🍀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre