KET a následná PN?

14. máj 2020

Baby, tie co idete na KET.. Idete aj na PN? Ja mam takú robotu, pracujem v obchode a dosť často zdvyham ťažké veci a denne mame 500 ľudí.. Len ide o zo, že nechcem o tom v robote hovoriť, však ani neviem ako to všetko dopadne a proste vieme o tom len ja a manžel. A keby idem na PN, tak tam chybám, nakoľko nás je 7 žien a každá mame tu svoju smenu dáko rozdelenu.. Ale chcela by som spraviť všetko pre to, aby to bolo ok. Aj teraz v období korony, som tak rozmýšľala ze by bolo lepšie byť doma aspoň pokiaľ by som nevedela výsledok. A tiež sa nechcem nadrapovat s tovarom.. Ale mame super vzťahy s babami neviem co by som im povedala, že breco idem na PN.. Je to taký začarovaný kruh 🙂 Vy to ako riešite ak ste v podobnej situácii?

princess59
14. máj 2020

Ja som teda normálne kolegyniam povedala, ale do práce som chodila, ja som v kancli takže sedím celý deň sem tam sa prejdem a bolo to ok. Ale určite keby sa mám s niečím naťahovať tak idem PN. V robote by som to neoznamovala obzvlášť pokiaľ im tam budeš chýbať. Rýchlo si nájdu náhradu a keď ukončia PN už budeš navyše.... Riešila by som to PN a povedala že mám gynekologické problémy (cystu...) Poprípade Evy som nehovorila nič, nie si povinná oznamovať diagnózu

mira91
14. máj 2020

Ja mám prácu v kancelárii a tiež to nechcem a ani nebudem nikomu v práci hovoriť.Ale ja po KET pojdem určite na PN,aj keď nedvíham ťažké veci,ale lepšie byť doma v kľude aspoň do výsledku.A ako si spomínala aj kvôli vírusu...

wejuska7910
14. máj 2020

Urcite si daj pn,vrobote nemusis nic vysvetlovat,povedz zenske veci ahotovo.musis mysliet na seba a aby si bola vklude 🙂

babyttcirl
16. máj 2020

Ja si zoberiem dovolenku tyzden. Idem o 2 tyzdne

efran
19. máj 2020

Ja idem dnes na Ket. Keďže toto je môj 3 pokus, tak to nechcem podceniť a aspoň týždeň si beriem voľno. Nikto o tom nevie.

juliet86
19. máj 2020

dvihanie tazkych veci nie je ok. ostan doma

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre