KET a lieky

tusticka26
2. okt 2022

Ahojte dievcata,
Prosim vas ake lieky pred KET vam naordinovali?
Ja som mala Estrofen a utrogestan,.
Vo viacerych prispevkoch som citala, ze nemate utrogestan na vkladanie ako ja, ale nejaky sprej na predlaktie?
Prosim vas mozte mi povedat ako sa presne vola? Je to lepsie ako urotogestan? Pohodlnejsie urcite, ale tak som myslela, ze ci ucinnejsie, alebo sa to teoreticky v ucitnnosti rovna utrogestanu?
Dakujem krasne 🙂

thereisabear
2. okt 2022

@tusticka26 volá sa Lenzetto, ale porovnať to neviem

dasena30
3. okt 2022

Je to sprej lenzeto ale nieje to namiesto utrogestanu ale namiesto estrofemu....
Lenzeto + progesteron (utrogestan)
Ak chceš zmeniť utrogestan jedine za injekcie prolutex

tusticka26
autor
3. okt 2022

@dasena30 dakuejm pekne, tak som si to pomylila. Prosim ta a nevies ci estrofen a lenzeto sa co sa tyka vysledkov, su asi rovnake alebo ten prej by ma mohol lepsie "nastimolovat"? dakujem

erikap4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dasena30
3. okt 2022

Na každého to inak vplýva ale malo by to mat rovnaký efekt... Mne doteraz dávali lenzeto teraz v októbri idem s estrofenom... Uvidíme aky bude výsledok sliznice

sussah
5. okt 2022

@tusticka26 som pred KET a tiez mam estrofem.a mam zacat brat utrogestan 😉 Medrol a intralipidy z imuno

zuzzi18
11. okt 2022

@tusticka26 Lenzetto nie je také silné ako estrofem. Ja som mala pri prvom vklade Estrofem 3x1 ako sa zvykne klasický dávať a hrozne mi z toho narástla sliznica. Viac ako bolo treba. Zistili sme teda, že ja až tak nepotrebujem takú dávku na rast sliznice a preto mi to vymenili za Lenzetto a s ním už krásna ukážková sliznica, pri vklade okolo 9-10 mm. Odvtedy uz pri každom vklade som mávala Lenzetto. Teraz som v 34tt.

sussah
11. okt 2022

@zuzzi18 suhlasim mne je momentalnr z toho estrofemu velmi zle a vraj uz narastla sliznica na 11mm a to ma caka transfer az vo stvrtok. Beriem az 2-2-2 ( 1mg )

tusticka26
autor
11. okt 2022

@sussah aj ja beriem estrofen 2 rano 2 poobede 2 vecer a tiez mi byva tazko po nom... tak uz len vydrzat 🙂

sussah
11. okt 2022

@tusticka26 veru neviem ci som si len pokazila zaludok ale nad ranom som stravila na zachode. Cely den som jak po opici. Len suchy rozok a polievku som do seba dala. Kedy mas vklad?

tusticka26
autor
11. okt 2022

@sussah ja som este len zacala, este som nemala sono tak zatial neviem, kedy bdue vklad, ale uz aj z predchadzajuccih cyklov mi bolo z estrofemu zle...

matulqa102
20. okt 2022

ja som tiez pred ket akurat beriem estrofen od zajtra (7 den) 2 rano 2 naobed a 2 vecer ...buduci utorok idem na ultrazvuk ”

tanusenka
30. nov 2022

Ahojte, ja som prave po Kete a mam pichat aj ovitrele … mala ste ho niektora aj po?

ailiba
30. nov 2022

@tusticka26 z estrofemu rastie sliznica... Ja som mala 13mm, ale aj tak sa zadarilo👍. Mne estrofem +progestranell pomohol.

krysten
15. mar 2023

Ahojte žienky môžem sa spýtať mam 25 rokov a nedarí sa mi otehotniet skrz nízku sliznicu. Pani doktorka mi chce dať Lanzetto ale som fajčiarka mate stým nejaká skúsenosť?

diana92
10. sep 2024

@sussah ahoj,chcem sa opýtať,ja mam tiež začať brat Estrofem 1.den cyklu,pred KET 2x2x2 denne,tabletky sú v takom kruhu podľa dňa,netreba začať dňom aký práve je? Ze nakoľko mám brat 6 tabliet denne

sussah
10. sep 2024

@diana92 nie tabletky som nebrala.podla.dni v tom.kruhu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre