Ahojte baby som dva dni po KET mam bolesti v podbrušku dosť často myslíte že by to mohlo byť uhniezdovanie?alebo len progestenal
Ahojte,ja som bola na ket včera a od dnes rana mám tiež bolesť v podbrušku ako na menzes.... Vkladám si progesterón už od pondelka ale tieto bolesti začali až dnes....
@patuli1 moze to byt cokolvek, alebo vôbec nic, mna po KETe nic nebolelo, nepichalo. Nepozorovala som sa, na druhy den som sla normálne do prace... 😀
@drozdajka4 tiež mam také ako na menzes aj také pichanie
ahojte, ja som 10 deň po KET a od začiatku mám pravidelne bolesti v podbrušku ako na menzes. Vraj to je normálne, maternica pracuje, tak verím, že bude všetko ok.
@lulu454 Ja tiež dúfam že to je pozitívne lebo 2 krát Ket čo som mala minulý rok som toto nepociťovala a nevyšliel ani jeden.Teraz je to iné no ale uvidíme nechám sa prekvapiť... 😊
@drozdajka4 Ja mam teraz prvý ket, tak som sama zvedavá ako dopadnem, zatiaľ mi testy vychádzajú pozitívne, ale nechcem sa na to moc spoliehať až kým nevyjde aj z krvi 😊.... Tak Ti budem držať palce, daj vedieť ako si dopadla 😊
@lulu454 Si veľmi zlatá ďakujem 😊 A ty si už robila teda test a máš ho pozitívny tak to je super 😍Teda ak som to správne pochopila .Ja mám dnes tak ubolené brucho že mám až strach...na krv idem 25.11 až Tehu test som si žiadny nekúpila veru bojím sa testovať
@drozdajka4 áno, ja som nevydržala tak som sa otestovala, ale bojím sa predčasne tešiť 🙂 v piatok idem na krv
@lulu454 waaau 😍 super . Nič zlé sa nestane všetko bude super uvidíš
@drozdajka4 dúfam 🙏 ty si na tom ako ? Už si mala vklad ?
@lulu454 Áno v sobotu 😊
@drozdajka4 tak držím palce 😊
@lulu454 ďakujem 😊
Ahojte dievčatá,ako sa máte?☺️
@drozdajka4 ahoj ja som 7 deň po ET a bolesti mam dosť silné ako na MS bojím sa ze s toho nič nebude😶
Robila som test a nič ale asi to je skoro
@patuli1 Ešte sa to môže zmeniť 😊 Nádej umiera posledná
@patuli1 A čo sa týka bolestí ja som na tom rovnako.... sú dosť intenzívne.....
@lulu454 Ahoj,ako si dopadla na krvicke?☺️
@drozdajka4 ahoj, aj krv som mala pozitívnu 😊 ty ideš kedy na krv?
@lulu454 Tak super veľká gratulácia ☺️☺️☺️☺️☺️ Až 25.11 Ešte dlho pre mňa 😭🤣
@drozdajka4 ďakujem, ale viem, že je ešte dlhá cesta pred nami, aby sme došli do šťastného konca 😊 a test si si už robila ?
@lulu454 Včera som robila test som to nevydržala a bol pozitívny.Ciarka ale bola trochu slabšia
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.