prosím tie ktoré ste mali po ket potvrdené z krvi hcg, na ktorý deň od vkladu ste mali akciu? ..ja som 21deň od vkladu, dnes na sono bolo vidno plodový vak a povedala že embryonálne štruktúry...nepovedala priamo že plod a že iba náznak akcie zatial ....kontrola o 2 týždne ...dovtedy sa zbláááznim strachom či je všetko v poriadku ....
Mne keď sa ket podaril tak v 5tt prvý utz tam kukli či je plod v maternici alebo mimo či ma zltkovy vak . A o týždeň alebo dva čiže 6 alebo 7tt druhý ultrazvuk na akciu srdiečka a potom mi napísali správu a s ňou k môjmu gyn
Neviem koľko dní od vkladu to bolo ale akciu potvrdila až na konci 8tt
14den od vkladu som sla na krv, a 14den od krvi ultrazvuk na potvrdenie srdiecka.
Tým pádom si asi v 5 tt? Že ..myslím že na srdiečko máš ešte čas a na kontrole o dva týždne bude všetko v poriadku ❤️ držím palce 🍀
24.deň po vklade som mala na sone akciu srdiečka
Ja som bola na 14dpt na krv a 14dni po krvi na sono a uz bilo srdiecko, to som bola prebiehajuci 7tt(6tt+3)
Ja som mala srdiečko potvrdene až na 26.den po ET 🙂 5+6tt nebolo a 6+2tt bolo
dakujem dievčatá všetkým 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, mňa ešte len čaká tehu test a ultrazvuk.Som po KET 7 deň ale niekde som čítala že srdiečko zvyčajne býva vidieť v tom 8-9 tt.Moze byť aj skôr ale nemusí.Neboj 😉