Kedy vidieť dvojičky na ultrazvuku?

11. dec 2024

Ahojte. Je možné že na utz 25dni po transfere v CAR (v správe mám uvedené 6+2)nebolo vidno 2 plody a včera (v správe 7+4) mi moja doktorka ukázala 2 plody s 2 bijucimi ♥️? Vkladali sme len 1 embryo, takze sa rozdelilo. Ale nejde mi do hlavy žeby to v Car doktorka nevidela? Objednala ma vtedy ešte na opakovane sono o 2 týždne. Myslite že možno niečo videla ale nebola si istá alebo?

tessa165
11. dec 2024

Mne ich v car našli na prvom sone 2len náhodne keď na konci šla ukázať srdiečko muzovy a náhodou dala sono trošku inak. Ale nebola si istá či vidí ozaj dve srdiečka, zavolali nás na kontrolu o týždeň a už bolo pekné vidieť že budú detičky dve. Tiež sme vkladali jedno embryjko

januska12323
11. dec 2024

Môžu sa aj prekryť a nebude ich vidieť dlhšie, stáva sa to aj teraz.

colsami
11. dec 2024

Ano, niekedy v uplnych zaciatkoch nevidiet. Poznam aj pripad kde bolo na prvej kontrole 1, na druhej 2, a potom to boli trojicky na tretej kontrole 😃

fairyy
11. dec 2024

@colsami uf uz by som sa bala ist na 4tu 😂

kittykat22
11. dec 2024

@fairyy napadlo ma to iste 😅

autor
11. dec 2024

@tessa165 a v ktorom týždni to bolo?

tessa165
11. dec 2024

1kontrola 28dni po vklade druhá týždeň neskor

autor
11. dec 2024

@tessa165 tak to je tak cca ako ja. A všetko je teda v poriadku? Tým že sú jednovaječné. Vyzeralo to zatiaľ že sú v 1 vaku, tak dúfam že to bude ok. Ty si to mala prosím ta ako?

tessa165
11. dec 2024

Okolo 10tyzdna až videli že sú mo-bi, skôr nevidieť či je tam prepazka, mne sa chalani narodili pred 5tyzdnami dotiahli 36+5 a zvládli sme prirodzený pôrod, 1trimester bol náročný kvôli častému krvacaniu ale zvyšok tehotenstva bol veľmi pohodovy, pracovala som do 34tt a prechádzky sme si užívali skoro do konca 3dni pred narodením som skončila preventívne v nemocnici a to mali silné rozvinutý tranzfuzny syndrom takže hneď začali vyvolávať porod. Našťastie ho chytili až posledné 2tyzdne .

autor
11. dec 2024

@tessa165 chvalabohu že ste takto dopadli 🙂 gratulujem a prajem vam veľa zdravicka 🙂

tessa165
11. dec 2024

Ďakujem. Držím palce

autor
11. dec 2024

@tessa165 ďakujem 🙂

parvinka0001
11. dec 2024

Takúto mám ja fotku 6+2tt

misa1308
11. dec 2024

@parvinka0001 ja som bola na prvej prehliadke cca v 7 týždni, bolo jedno srdiečko. Ďalšiu ko som mala v 12 TT a tam už boli dve ❤️❤️

autor
11. dec 2024

@parvinka0001 tak tam to už bolo krásne vidno tak skoro 🙂 pozri na moj prvy utz tiež 6+2, vidno len 1

autor
11. dec 2024

@misa1308 to je už dosť veľký časový úsek, to dáva zmysel 🙂 ale u mna rozdiel týždeň a pol medzi sonami kde bolo vidieť 1 a 2 embryjka približne rovnakej veľkosti, čo mi lekárka povedala. Zvláštne, žeby si už teraz z nás robili srandu že sa skrývali? 😄

luciamiklova
11. dec 2024

Mne dvojvaječné oznamil dr až v 16tt. Takže mňa už naozaj nič neprekvapí 😅😂

bubinko1506
11. dec 2024

No, ja som bola 5+5 na pohotovosti kvoli krvacaniu a dr videla len prazdny vak. Na druhy den som isla na ultrazvuk do CAR, a doktor mi ukazal jasne viditelne 2 srdiecka🤣. Ked ich potom ukazal muzovi, tak ten zostal ticho, sadol si, 5 minut kukal do blba, a potom zahlasil, ze potrebujeme vacsie auto🤣.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre