Ahojte , baby ktoré ste boli na iui a vyšlo im to , kedy ste mali najskôr slabého ducha na teste , koľko dpo ? A koľko dni cca po pichnuti ovitrelle . Ďakujem 🙂
@janulka2805 ahojky , ja som dnes 13 deň a zdá sa mi test slabý :(
Počkaj ešte do zajtra, nie každému to ukáže hneď 😊 Si po prvom iui??? Držím prsty ✊✊✊
@janulka2805 áno naše prvé iui ☺️Ďakujem . Myslíš ?😔
Hlavne nestracaj nádej ✊✊✊😊
@janulka2805 budem sa snažiť 😔🙏🏽☺️
Keby náhodou nie, netreba strácať nádej, vyjde druhý pokus ✊✊✊😊
Ja som dnes 11 dní po IUI a ešte som netestovala, priznám sa že sa dosť bojím. Zároveň ma to ale láka.. Zajtra bude 12sty deň, ak sa odhodlám tak dám vedieť výsledok.
Autorka témy, skús ešte zajtra / pozajtra, držím palce, daj vedieť. S akou citlivosťou máš test? Skús ten citlivejší, 10. Čaká ťa aj krv?
@janulka2805 ahooj, prosim ta ked si testla 14.dni mala si nejake priznaky? Odkedy a co take? Mna caka 14.den po iui o par dni a zatial ma len prsia trosku bolia, take napnute su, inak vobec nic.
@sylvia_123 Ahoj 🙂 Ja som práveže nemala žiadne príznaky..... Akurát som sa cítila tak, ako pred menzesom, tak som myslela, že to nevyšlo, že idem dostať..... A zrazu 2 čiarky 🥰🥰🥰🥰
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj 🙂 Ja som si robila test presne na 14-ty deň, tak mi aj kazali a už boli dve ciarocky 🥰🥰 Jasne, ze jedna bola slabšia, ale bolo pekne vidieť.