Kedy si mám robiť test po IVF?

laskacik
3. apr 2021

Ahojte..Rada by som sa chcela informovať kedy ste si robili test po vklade embrii? Príznaky žiadne ani bolesť v podbrusku ani pocit ťažších pŕs...Obávam sa...Zajtra je 12 deň po vklade ale zberam odvahu..Ďakujem za odpovede

evaachesa
3. apr 2021

@laskacik ahoj, kľudne už urob 🙂 ja som testovala tuším na 5-7 deň keď sa to podarilo a bol už pozitívny, no vtedy som cítila že to vyšlo 😊 3x predtým som testovala až v deň odberu krvi, vtedy som vedela že nič z toho. Každá to ale cíti inak 😏 držím palce 🍀

januska1905
4. apr 2021

Drzim palce. Ja som 5 dpt a beloba. Viem ze je skoro. Tiez sa obavam uz

zuzkavladko
4. apr 2021

ja som testovala na 11 den po vklade a uz bol pozitivny

luckalukas_1
4. apr 2021

@laskacik ahoj, ja som mala pozitivny test 7dpt 😊 nemala som v plane testovat tak skoro, ale snivalo sa mi 2x po sebe ze som mala pozitivny test, tak som to skusila a tadaam, dve ciarky naozaj😁 ked ti mozem poradit, kup si mamatest, ten ma najviac farbiva a najskor ukaze // 🤞

weja07
4. apr 2021

@laskacik ahoj, mne na 6 den ukázal už ducha a každé dva dni čiarka silnela. Na 12 den krásne // koľajnice 🥰
No mne to dobre neskončilo, tak držím palce 🙏💪🍀❤️

vierocka888
4. apr 2021

Ja som mala pri prvom vklade test na 5 deň pozitivny, pri druhom teraz na 6 deň 😄 ja by som dlhsie nevydrzala🤣😅

rk123
4. apr 2021

ja som si robila az na 11den, den predtym ako som mala ist na krv. ale podla intenzity ciarky si myslim, ze by pekne ukazal uz na 9dpt. a ja som teda nemala ziadne priznaky, takze som tam dve ciarky neocakavala vobec 😀

mikasz
4. apr 2021

Ja som mala na 8dpt slabu ciarku, ktora kazdy den tmavla, na 13dpt uz boli kolajnice

laskacik
autor
5. apr 2021

Ahojte ďakujem pekne za rady baby ja som robila na 8 deň a nič potom na 13 a prekvapila ma slabá druhá ciarka za kt.ďakujem aj Bohu...A niekde som čítala ze ovulacne testy to ukážu skôr tie som robila dnes na 13.deň a úplne krásne tmavé 2 čiarky tak pevne verím že to vyšlo a uz len ako dopadnem vo štvrtok na teste...

mius12345
7. apr 2021

Ja som testovala 10 deň po vklade a bola tam slabá čiarka 😊

evka55555
24. aug 2021

Ahojte chcem sa opitat 13.8 som mala vlozenie embrika a vcera 23.8 som mala bolesti brucha tak som sla do nemocnici a tam mi robila hcg a viska bola menej ako 2 je tam daka sanca este 27.8 mam ist do iscaru na krvne testi a sono

mikasz
24. aug 2021

@evka55555
Bolo 5-dnove?
uff tazko povedat ako bude rast.
Ale na 10.den je to dost malo, do 5 sa berie ako negativny vysledok, malo by byt min.17, ideal viac

evka55555
24. aug 2021

@mikasz tak asi stoho nebude nic dakujem za odpoved

evka55555
25. aug 2021

Mozem sa opitat kedi sa moze ist na druhi pokus hned po menzese ci sa caka dlksie dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre