Ahojte..Rada by som sa chcela informovať kedy ste si robili test po vklade embrii? Príznaky žiadne ani bolesť v podbrusku ani pocit ťažších pŕs...Obávam sa...Zajtra je 12 deň po vklade ale zberam odvahu..Ďakujem za odpovede
Drzim palce. Ja som 5 dpt a beloba. Viem ze je skoro. Tiez sa obavam uz
ja som testovala na 11 den po vklade a uz bol pozitivny
@laskacik ahoj, ja som mala pozitivny test 7dpt 😊 nemala som v plane testovat tak skoro, ale snivalo sa mi 2x po sebe ze som mala pozitivny test, tak som to skusila a tadaam, dve ciarky naozaj😁 ked ti mozem poradit, kup si mamatest, ten ma najviac farbiva a najskor ukaze // 🤞
Ja som mala pri prvom vklade test na 5 deň pozitivny, pri druhom teraz na 6 deň 😄 ja by som dlhsie nevydrzala🤣😅
ja som si robila az na 11den, den predtym ako som mala ist na krv. ale podla intenzity ciarky si myslim, ze by pekne ukazal uz na 9dpt. a ja som teda nemala ziadne priznaky, takze som tam dve ciarky neocakavala vobec 😀
Ja som mala na 8dpt slabu ciarku, ktora kazdy den tmavla, na 13dpt uz boli kolajnice
Ahojte ďakujem pekne za rady baby ja som robila na 8 deň a nič potom na 13 a prekvapila ma slabá druhá ciarka za kt.ďakujem aj Bohu...A niekde som čítala ze ovulacne testy to ukážu skôr tie som robila dnes na 13.deň a úplne krásne tmavé 2 čiarky tak pevne verím že to vyšlo a uz len ako dopadnem vo štvrtok na teste...
Ja som testovala 10 deň po vklade a bola tam slabá čiarka 😊
Ahojte chcem sa opitat 13.8 som mala vlozenie embrika a vcera 23.8 som mala bolesti brucha tak som sla do nemocnici a tam mi robila hcg a viska bola menej ako 2 je tam daka sanca este 27.8 mam ist do iscaru na krvne testi a sono
Mozem sa opitat kedi sa moze ist na druhi pokus hned po menzese ci sa caka dlksie dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@laskacik ahoj, kľudne už urob 🙂 ja som testovala tuším na 5-7 deň keď sa to podarilo a bol už pozitívny, no vtedy som cítila že to vyšlo 😊 3x predtým som testovala až v deň odberu krvi, vtedy som vedela že nič z toho. Každá to ale cíti inak 😏 držím palce 🍀