Ahojte mala som prvé IVF, ale bohužiaľ žiadne vajíčko neprežilo, chcem sa opýtať za aký čas sa môže absolvovať ďalšie IVF? Musi tam byť nejaký väčší časový odstup? Dakujem
@heltova9 ja som išla o dva mesiace. Záleží ako sa cítite a ako ste na tom zdravotne. Ale teraz to ľutujem, išla by som neskôr nech si telo a aj duša oddýchne. Som na júla v tom IVF kolobehu a je to veľa
@heltova9 ak nevadí otázka, môžem sa spýtať, koľko vám odobrali pri punkcii folikulov, keď ani jedno vajíčko neprežilo? Držím palce, aby to bolo nabudúce úspešné. Mne DR vravela, keď som sa jej to pýtala, že cca 2-.3. mesiace aspoň pauza. Ale ja som aktuálne len v stimulke prvého IVF.
@heltova9 Ahoj, rovnaka situacia, prve ivf v oktobri a dr mi odporucila aspon mesiac oddych. Ale so sviatkami za rohom to necham na januar, takze 2- 3 cykly medzi pokusmi.
@veselo_neveselo držím palce, nech všetko dobre dopadne🙏
@veselo_neveselo ahoj smiem sa opýtať či si už bola na ďalšom odbere? Dopadlo to lepšie? Ja idem budúci mesiac a mám strach či nedopadne rovnako :/
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne este par rokov dozadu odporucili za 3 mesiace