Kedy robia KET?

11. okt 2023

Pekný deň žienky , dnes mi na ultrazvuku oznámila doktorka že nebudeme robiť u mna čerstvý vklad embrya lebo mam veľa vajíčok zo stimulky , tento piatok mam odber vajíčok , a myslela som si že do dvoch týždňov bude po všetkom a teraz som dosť smutná keď mi oznámila že nebude čerstvý vklad lebo by som mala z toho komplikácie ale celé sa to tým pádom predĺži však ? Máte s tým skúsenosť ? Myslela som že ak všetko vyjde tak koncom oktobra budem tehuľka a teraz sa to všetko posúva , neviete na kedy ? Že po akom čase potom robia KET ? Vôbec tomu nechápem a nestihla som sa nič ani opýtať lebo sme mali malo času a teraz mam milión otázok nezodpovedaných.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellarstar
11. okt 2023

Netlač na pílu, vklad budeš mat v ďalšom cykle resp zavolaj do CAR a poinformuj sa tam. My tvoj zdr stav nepoznáme

gejb
11. okt 2023

Nemáš byť preco smutná. Doktorka ti týmto odkladom zvýšila šance, ze sa transfer vydarí.

kikinesska
11. okt 2023

Od zaciatku najbluzsej mensttuacie cca 19dni bude KET . Urcite lepsie je dat telo do poriadku a az tak robit vklad budu zaroven vyssie sance ze sa embrijko uchyti 🙂 nam povedali v CAR ze statisticky je visc uspesnejich KETOV nez cerstvych vkladov

cali2016
12. okt 2023

Ja som sa sama rozhodla mat KET.Chcela som dat telu vydychnut. Bolo to nasledujuci cyklus.A vyslo to 😀.

jenny282
13. okt 2023

@kikinesska to iste aj mne povedali 🙂 a dnes som bola na vklade KET. Prvý ET bol neúspešný, uvidíme ako dopadne tento KET

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre