Pekný deň žienky , dnes mi na ultrazvuku oznámila doktorka že nebudeme robiť u mna čerstvý vklad embrya lebo mam veľa vajíčok zo stimulky , tento piatok mam odber vajíčok , a myslela som si že do dvoch týždňov bude po všetkom a teraz som dosť smutná keď mi oznámila že nebude čerstvý vklad lebo by som mala z toho komplikácie ale celé sa to tým pádom predĺži však ? Máte s tým skúsenosť ? Myslela som že ak všetko vyjde tak koncom oktobra budem tehuľka a teraz sa to všetko posúva , neviete na kedy ? Že po akom čase potom robia KET ? Vôbec tomu nechápem a nestihla som sa nič ani opýtať lebo sme mali malo času a teraz mam milión otázok nezodpovedaných.
Netlač na pílu, vklad budeš mat v ďalšom cykle resp zavolaj do CAR a poinformuj sa tam. My tvoj zdr stav nepoznáme
Nemáš byť preco smutná. Doktorka ti týmto odkladom zvýšila šance, ze sa transfer vydarí.
Od zaciatku najbluzsej mensttuacie cca 19dni bude KET . Urcite lepsie je dat telo do poriadku a az tak robit vklad budu zaroven vyssie sance ze sa embrijko uchyti 🙂 nam povedali v CAR ze statisticky je visc uspesnejich KETOV nez cerstvych vkladov
Ja som sa sama rozhodla mat KET.Chcela som dat telu vydychnut. Bolo to nasledujuci cyklus.A vyslo to 😀.
@kikinesska to iste aj mne povedali 🙂 a dnes som bola na vklade KET. Prvý ET bol neúspešný, uvidíme ako dopadne tento KET
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.