Ahojte, zajtra mam začať pichať meriofert, ale nikde nie je napísaná, kedy treba podať injekciu cez deň - treba doobeda, alebo môžem aj večer? Viem, že mi niečo v centre spomínali, ale mala som z tých striekaciel taky strach, ze som na to zabudla. Ďakujem za pomoc
@littleblueberry tiež som ho mala, nedali mi príkazom, či večeru a či ráno. Ja som pichala večer - rána mávam besné, v rovnakú dobu (plus minus 15minut). Vytiahni si ho tak 10 minút predtým z chladničky.
No mne bude manžel pichať, sama to nedokážem, ale on odíde do prace už skoro po piatej, ale asi tak budem pichať ráno. Ďakujem za pomoc všetkým...
@littleblueberry ja som pichala vecer, aj kvoli tomu, ak by mi na kontroke upravili davku, aby som vecer pichla uz upravenu
@littleblueberry ja mam vyslovene napisane v plane ze meriofert v case 19:00-21:00, zacinam pichat v stredu
@katarina1812 ďakujem, už som pichľa ráno, keďže som na IVF plane nemala poznamenané, ze kedy, a asi mi aj vraveli v Brne, ze do 12 hod.
Ale kto vie, ako to funguje, je to aj jedno, len nech zaberá 🙏 držím vám palce
@littleblueberry presne, nech to zaberie a vsetko vyjde tak ako ma. Podobne drzim palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@littleblueberry mne kazali rano,pichala som okolo 9. Treba vzdy v rovnaku hodinu pichat