Kedy pichnúť injekciu na stimuláciu?

littleblueberry
21. júl 2024

Ahojte, zajtra mam začať pichať meriofert, ale nikde nie je napísaná, kedy treba podať injekciu cez deň - treba doobeda, alebo môžem aj večer? Viem, že mi niečo v centre spomínali, ale mala som z tých striekaciel taky strach, ze som na to zabudla. Ďakujem za pomoc

e1i
21. júl 2024

@littleblueberry mne kazali rano,pichala som okolo 9. Treba vzdy v rovnaku hodinu pichat

michaela329
21. júl 2024

@littleblueberry tiež som ho mala, nedali mi príkazom, či večeru a či ráno. Ja som pichala večer - rána mávam besné, v rovnakú dobu (plus minus 15minut). Vytiahni si ho tak 10 minút predtým z chladničky.

littleblueberry
autor
21. júl 2024

No mne bude manžel pichať, sama to nedokážem, ale on odíde do prace už skoro po piatej, ale asi tak budem pichať ráno. Ďakujem za pomoc všetkým...

katka_kh
21. júl 2024

@littleblueberry ja som pichala vecer, aj kvoli tomu, ak by mi na kontroke upravili davku, aby som vecer pichla uz upravenu

katarina1812
22. júl 2024

@littleblueberry ja mam vyslovene napisane v plane ze meriofert v case 19:00-21:00, zacinam pichat v stredu

littleblueberry
autor
22. júl 2024

@katarina1812 ďakujem, už som pichľa ráno, keďže som na IVF plane nemala poznamenané, ze kedy, a asi mi aj vraveli v Brne, ze do 12 hod.
Ale kto vie, ako to funguje, je to aj jedno, len nech zaberá 🙏 držím vám palce

katarina1812
22. júl 2024

@littleblueberry presne, nech to zaberie a vsetko vyjde tak ako ma. Podobne drzim palce 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre