Kedy je najhoršie po odbere vajíčok?

30. jan 2024

Ahojte tie ktoré ste podstúpili odber vajíčka, kedy je to najhoršie? Ja si pichám hormon na stimuláciu 5tý deň, zatiaľ mám občasné kŕče ale všetko v poriadku. Bojím sa však čo príde neskôr, dá sa to zvládnuť bez ťažkostí? Strašia mi silnými bolesťami a neskôr veľmi silnou a bolestivou menštruáciou, čoho sa dosť obávam keďže i bez toho mám veľmi silnú.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalis1998
31. jan 2024

Ja mám za sebou 2 stimulácie. A mna kúsok bolelo len podbrusko ale to tesne pred odberom. Po odbere som nemala vôbec bolesti ani som nemala krvácanie. A menstruacia bola rovnaká ako vždy.

veselo_neveselo
31. jan 2024

Mne bolo najhorsie den po odbere, bola som taka vystresovana aj ubolena z toho - ale bola som doma, pila caj, snazila sa relaxovat.
Nic hrozne to nebude, neboj sa. Necitaj hrozostrasne scenare, kazdy to preziva inak. Snaz sa mysliet pozitivne - ano viem, je to hrozne klise ale nic ine nepomaha.

Naozaj, skus pohladat ukludnujuce dychacie cvicenia. Znie to hrozne, ale pomaha to, ked na teba pride takato uzkost, ze co bude ako...sustred sa na dychanie, uvolnis sa a zazenies myslienky.

wejuska7910
1. feb 2024

Je to ako silnejsia ms,popripade si das tabl.od bolesti ale hlavne nezabudni jest bielkoviny ako prevencia ored ohss

sonkam
1. feb 2024

Pokiaľ nedostaneš Ohss nemáš sa čoho báť tie bolesti budú skôr len nafúknuté brušku z väčšieho počtu folikulov ale inak nič. A ani ms nemáš mať prečo silnejšiu, ja som dokonca ani po silnom Ohss nemala silnejšiu ms ako obvykle a to som si myslela že to bude masaker lebo sliznica mala už cez 17mm

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre