Zdravím, keďže som tu našla starší článok kde slečna hľadala darcu spermií skúsim to aj ja. Hľadám darcu spermií ktorý by bol ochotný podarovať alebo predať svoje spermie bez pohlavného styku a kliniky. Nájdem takého? Ďakujem
Kdekoľvek na ulici? 😁
Určite sa tu nájde nejaký Jozef, čo si v mrazáku vedla jahodovej zmrzliny mrazí geňo, aby potom našiel takúto devočku a daroval jej tú trochu za stravné lístky. 😁😁
a to by ma zaujímalo, to chceš ako nech sa spraví a potom si to strekneš dovnútra? alebo ako si to predstavuješ? 😅
@sirka9 ty sa smeješ ale minule bol jeden dokument a presne tak to tam robili lesbičky kamarát do dal do striekačky a ona si to striekla dnu tuším Nerodic sa volal ten dokument a potom ľuďom napádajú také nápady
@vsetkounas ako, vsetko je mozne. len si to tak predstavujem tu konverzaciu s cudzim clovekom. ze, pod moj, tu sa urob, ja si to streknem a ty mozes ist :D
@miminuska252 dobrovoľníka na túto absurditu by som hľadala na pokeci, fb alebo na bazoši, nie na fóre pre ženy. Či myslíš, že niektorá požičia svojho muža? 😃
Inak veľmi by som si túto hlúposť rozmyslela, nevieš aký genofond dáš tomu dieťaťu, myslím po zdravotnej stránke… tie kliniky v tomto majú význam.
Napis uzivatelke Zahrajzlato 😂
@sissy27 v tom dokumente keď to vyšlo dostal sek a bol to ich kamarát ťažké skorej asik po známosti ako mne to príde tiež debilina prestáva ale tak keď to už ukazujú aj v telke a tak nečudujem sa .Ja som za tradičnú rodinu a som vďačná Bohu že ju mám toto je pre mňa cez tiež ale tak aj taký ľudia sa nájdu .
@miminuska252 to by ma zaujimalo ako by si si potom predstavila oplodnenie keď bez kliniky a sexu. A čo povieš dieťaťu keď sa bude pýtať na otca?
@1katus1 Asi striekačkou 😂 😂 Už sa pridružovala aj tuto do podobnej diskusie 😁
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/oplodnenie-striekackou-2/
Tak už som tu naozaj čítala všetko :D :D Ja by som len bola zvedavá ako si ich chce aplikovať :D
@vsetkounas ja som zas tolerantná aj voči netradičným rodinám, kľudne nech majú gayovia možnosť adoptovať si dieťa, nech existuje oficiálne štatút náhradnej matky, fakt čokoľvek. Ale nech to má hlavu pätu, nech je to právne ošetrené a bezpečné po všetkých stránkach pre všetkých, najmä dieťa.
Sa smejete, ale bol už aj taky prípad, že chlap nechcel dieťa tak žena zobrala použitý kondóm, striekačkou to vytiahla a strekla si to....
@miminuska252
@silvusias
@ella_price
@alica28
Tak v zahraničí, už je to bežné. Napríklad v Nemecku sú vyslovene stranky, kde si slobodne ženy, potom lesbičky a gayovia hľadajú partnerov na rodičovstvo. Volá sa to coparenting. Videla som dokument, kde žena, ktorá chcela byť sama , bez muža si takto našla "partnera" gaya, on jej dal spermie, ona si ich aplikovala, asi striekačkou, keď ovulovala a otehotnela. Mali syna, nebývali spolu ale spolu sa starali, normálne bol zapísaný v rodnom liste. Veľa lesbičiek má tiež takto coparenting. Tu som už videla toľko dokumentov o Tom.
@miminuska252 na kazdom rohu😁😁😁😁😂😂😂😂
@pseudomonas87 Hej, napísala si to - v zahraničí 😀 Lenže tu si rada, že nedostaneš nejakú chorobu 😀
@ella_price joooj, ale aj tu je syfilis, kvapavka a podobne, nič im nebráni sa dať pred tým otestovať.
@pseudomonas87 A vidíš tu nejaké seriózne stránky, alebo komunity, ktoré to verejne prezentujú takúto reprodukciu na Slovensku? To asi ťažko 😀 Určite bude stačiť len nejaký dokument, komentáre z koňa, aby si nejaká vrazila do seba striekačku bohvie s akým semenom 😀
@ella_price tak to ja nepatram po takých stránkach, ja to nepotrebujem, ale zase nebuďme naivne, diať sa to deje urcite, len sa to nevytrubuje verejne....ja mám jednu známu, čo si hľadala kamosa, aby ju len oplodnil.....
@pseudomonas87 No veď a čo teraz? 😀 Nech si každý robí čo chce. Veď jasné, že sa to deje, ale toto je trochu absurdná téma na koňa 😀
Takychto trollov mam najradsej....
To akoze ako si to predstavujes? Chces tie spermie straight ci on the rocks alebo ako?
Inak ak sa jedna o real, dufam, ze si uvedomujes ze aj na klinike ti povedia, ze pri inseminacii nie je 100% garancii otehotnenia.
Ani keby mi chybal chronozom tak by som sa na toto nenechal nahuckat na MK.
baby, niektore ste na autorku drze z mojho pohladu. slusne sa pyta. ak by ste poznali mladeho chlapa, a bola by taka tema, ze chce predat spermie, tak neviem preco by ste nemohli pomoct. nemusite, mozete. ona sa pyta tych kto vie a je ochotni. ja mam pristup v zivote, ze kto nieco chce ma sa o to zaujimat a hladat cestu a nie si potom vycitat v starobe, ze mohol viac skusat este hento a tamto vyskusat. mimochodom, zo spermii v skumavke sa da odobrat vzorka a dat do medirexu na test chorob, alebo inde a vsetko sa da riesit racionalne, neviem preco sa smejt
@sirka9 praveze hned sa tam musia odniest v ten den. nieco som absolvovala co sa tyka vysetreni, tak preto viem a preto pisem, nie ze si len tak myslim. moj muz chodi rano na piatu, dal mi do skumavky, kedze nemal cas behat po doktoroch, ja som skumavku zabalila do ponozky, lebo vonku mrzlo a hybaj. on sam by totiz po doktoroch nebehal. takze ked musis tak musis a netreba nad tym filozofovat.
@sirka9 preco by nemohla dat celu vzorku darcu na vysetrenie a az potom ked bude vediet ze ani choroby ani geneticke poruchy nehrozia, nemoze pytat druhu vzorku a s tou uz spravit podla uvazenia? (v romanoch som citala, ze niektore hrdinky si to aj natural skusili, radsej nepisem, ze ja som bola taka diva ze cokolvek by som s tou vzorkou skusila. a s dalsou moze ist na kliniku a dat v ten den oplodnit predtym vybrate vajicko. ja som mala partnera, ale velky rozdiel v tom v tom nevidim.. spravila by som to iste aj bez partnera, lebo mi pri bliziacej sa 40 islo o to mat dieta.)
@denkatn ďakujem za vaše názory, nerozumiem tomu prečo sú ľudia taky zlý, vôbec netušia o co tu ide, akú má človek situáciu a podobne ale aj tak iba hejtuju. Ľudia sú na seba veľmi zlý a to je veľmi smutné, človek nikdy nevie aká situácia ho stretne a co všetko bude musieť podstúpiť v tej situácii. A čo sa týka toho ze to hľadám na stránke mamiciek, bohužiaľ ale sú tu aj také podobne príspevky ako môj a nie jeden a nasli sa tam aj chlapi ktorý pomohli. Ale toto nikto nevidí. Neviem prečo ľudia riešia to co s ich netýka, sú zákerný, pomstichtivy a zlý. Pekný deň vám prajem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A to myslis, ze tu? Tu su same zenske a sem tam prebehne nejaky uchyl 😂 Skus nejaku platformu skor pre muzov...