Kde a kvôli čomu ste podstúpili umelé oplodnenie?

marcuskaaa2000
22. feb 2019

ahojte baby ktorá z vás podstúpila umelé oplodnenie ? Kde ? Kvôli čomu ? A ako to prebiehalo prosím.
Ďakujem za odpovede

romci22
22. feb 2019

.

kova85
23. feb 2019

@marcuskaaa2000 ahoj. My už ideme tento rok 3x. Manžel má zlý spg a naše šance prirodzene sú veľmi malé. 4 roky snaženia máme za sebou, z toho 2 x MA. Posledné bolo z ivf. Riešime to v Helios Brno. Ak ešte nemáš vybrané CAR odporúčam ti ísť na konzultáciu do viacerých z vlastnej skúsenosti a podľa toho si vybrať. Neviem akú máte diagnózu, ale je dobré si poberať vyšetrenia lebo nie z každého CAR ťa pošlú. Lebo sú skúsenosti aj moje že ťa v niektorých CAR zenu do ďalších pokusov. Majú v tomto veľký biznis. Dr. ti nastaví liečbu buď dlhý alebo krátky protokol a postupujeme podľa pokynov a pichas si lieky. Chodíš na kontroly a podľa toho je OPU. Keď stimulujes je vhodné jesť veľa bielkovín a piť veľa vody kvôli hroziacemu OHSS. S Dr. resp. s embriologom dohodnete, aké metódy sa pri ivf použijú, či bude PK a ako vklad podľa vývoja embrii.

kova85
23. feb 2019

@kova85 ešte ma napadlo CAR si vyberaj aj podľa toho aby robili aj cez víkend. Mne veľa kontrol padlo aj na víkend a aj OPU. Lebo niekedy aj ten 1 deň vie spraviť veľa.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre