Kam v Trenčíne na reprodukčnú imunológiu?

5. aug 2021

ahojte prosím vás kde v trenčianskom kraji je možné sa objednať? ani neviem či treba odporúčanie môjho lekára alebo recpektíve z car alebo sa môžem aj sama od seba objednať ? len som teraz nad tým začala premýšlať máme za sebou neúspešné viaceré iui aj ket. zatial sme v car absolvovali hyfosy, spg viaceré a hysteroskopiu z ktorej ešte nemám výsledky...zatial mi tam túto možnosť nenavrhovali ale čítala som ,že indikácia sú automimunitné ochorenia a štítna žlaza ...a ja som sledovaná na endokrinologii kvôli cystám a mám aj imunitné ochorenie

e1i
5. aug 2021

Reproimunologiu robia na malo miestach. Viem o imunovital BA, dzurilla NR a Adla Prešov, my sme boli tam.

matus7030
6. aug 2021

Bohužial asi v TN kraji nie je ☹ Ja som bola v NR. To máš asi aj ty najbližšie, prípadne BA. Ak máš odporúčanie od gynekológa, samozrejme je to lepšie kvôli poistovni a financiám. Aj tak nás vyšetrenie stálo cez 300€, nepamätám už presne. Doba čakania na objednanie bola cca 3 mesiace, bolo to začiatkom tohto roka a p.doktorka inak veľmi milá a ochotná. Držím palce

petkasaurus
6. aug 2021

@matus7030 ahoj, viem, ze je to velmi individualne, aj vám pomohli? Zvazujem tam ist, len este vaham.. Nam nevysli iui..

autor
6. aug 2021

@matus7030 no podla toho čo som čítala na inách diskusiách tak imunovital ba asi nie ....3 mesiace si len čakala na termín? ...toto čakanie je strašné ......a pomohli ti tam?

matus7030
6. aug 2021

@petkasaurus nám tam vyšli vyšetrenia v podstate v poriadku. Väčšina párov ale práve tu zistí, že žena nevie prijať partnerove spermie a vedia to tu vyriešiť. Iné vyšetreniw na to vraj nie je. Mne sa podarilo otehotnieť minulý rok 3x, len to skončilo vždy 4-6 týždeň spontánnym potratom. Takže keď sa nám podarí opäť, mám prísť na repro-imuno okamžite a vedia mi pichať nejaké infúzie na udržanie. Zatiaľ sa nepodarilo. Bojujeme ďalej 🙂

matus7030
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matus7030
6. aug 2021

Áno 3 mesiace na termín a po vyšetrenj mesiac na výsledky.

petkasaurus
6. aug 2021

@matus7030 drzim vam silno palce!

autor
7. aug 2021

@e1i
@matus7030
@petkasaurus a neviete kam posielajú z gynfiv za?

e1i
7. aug 2021

Je na tebe kam pôjdeš

autor
7. aug 2021

@e1i a kolko vás to tam asi cenovo vyšlo ? aká tam bola doba čakania na termín ?

e1i
7. aug 2021

My sme boli v Adla Prešov, 60 eur, termin asi mesiac a vysledky 3 t.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre