ahojte prosím vás kde v trenčianskom kraji je možné sa objednať? ani neviem či treba odporúčanie môjho lekára alebo recpektíve z car alebo sa môžem aj sama od seba objednať ? len som teraz nad tým začala premýšlať máme za sebou neúspešné viaceré iui aj ket. zatial sme v car absolvovali hyfosy, spg viaceré a hysteroskopiu z ktorej ešte nemám výsledky...zatial mi tam túto možnosť nenavrhovali ale čítala som ,že indikácia sú automimunitné ochorenia a štítna žlaza ...a ja som sledovaná na endokrinologii kvôli cystám a mám aj imunitné ochorenie
Bohužial asi v TN kraji nie je ☹ Ja som bola v NR. To máš asi aj ty najbližšie, prípadne BA. Ak máš odporúčanie od gynekológa, samozrejme je to lepšie kvôli poistovni a financiám. Aj tak nás vyšetrenie stálo cez 300€, nepamätám už presne. Doba čakania na objednanie bola cca 3 mesiace, bolo to začiatkom tohto roka a p.doktorka inak veľmi milá a ochotná. Držím palce
@matus7030 ahoj, viem, ze je to velmi individualne, aj vám pomohli? Zvazujem tam ist, len este vaham.. Nam nevysli iui..
@matus7030 no podla toho čo som čítala na inách diskusiách tak imunovital ba asi nie ....3 mesiace si len čakala na termín? ...toto čakanie je strašné ......a pomohli ti tam?
@petkasaurus nám tam vyšli vyšetrenia v podstate v poriadku. Väčšina párov ale práve tu zistí, že žena nevie prijať partnerove spermie a vedia to tu vyriešiť. Iné vyšetreniw na to vraj nie je. Mne sa podarilo otehotnieť minulý rok 3x, len to skončilo vždy 4-6 týždeň spontánnym potratom. Takže keď sa nám podarí opäť, mám prísť na repro-imuno okamžite a vedia mi pichať nejaké infúzie na udržanie. Zatiaľ sa nepodarilo. Bojujeme ďalej 🙂
Áno 3 mesiace na termín a po vyšetrenj mesiac na výsledky.
@matus7030 drzim vam silno palce!
@e1i
@matus7030
@petkasaurus a neviete kam posielajú z gynfiv za?
Je na tebe kam pôjdeš
@e1i a kolko vás to tam asi cenovo vyšlo ? aká tam bola doba čakania na termín ?
My sme boli v Adla Prešov, 60 eur, termin asi mesiac a vysledky 3 t.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Reproimunologiu robia na malo miestach. Viem o imunovital BA, dzurilla NR a Adla Prešov, my sme boli tam.