Jeden deň po transfere

barborkakr
19. mar 2018

Ahojte babulky, ste tu niektora cerstvo po transfere? Som jeden den po a brusko ma boli presne ako pred mrchou, ta ma prist az o osem dni, dufam teda, ze uz nepride 🙏😉😊 Nepaci sa mi len ten predmenstruacny syndrom 🤭

nd
19. mar 2018

hlavne kľud...vypni hlavu...viem o čom hovorím

nd
19. mar 2018

všetko je to o hlave

barborkakr
autor
19. mar 2018

@nd ta je v pohodicke, aj to vidim pozitivne, len tie predmenstruacne bolesti ma matu, tie mam vzdy o takomto case-8 dni pred 🧐

pretozetalubim
21. mar 2018

Ahojte, ja som po dnešnom transfere, pekne poctivo oddychujem, pijem veľa vody a modlím sa, nech sa pekne vyvíja..... Po odbere vajíčok som mala tiež pocit ako pred mrchou,mierny tlak na maternicu, ktorý pretrvával až do dnes, ak máš veľké bolesti, stačí, ak si dáš niečo, čo ti zaberá proti bolesti. Hlavne dodržuj kľudový režim a žiaden stres.

barborkakr
autor
22. mar 2018

@pretozetalubim ahoj, ja som bola v nedelu na transfere, uz chodim do prace, ale poobede uz som doma a vzdy zaspim, asi z toho progesteronu 😊 brusko ma boli vkuse ako pred mrskou, som sa bala, lebo ja to mam tak, ze vzdy pred nou ma tyzden takto boli. V stredu idem na krv, v utorok mam narodky, tak som velmi zvedava ci sa bubakom u mna zapacilo ❤️

pretozetalubim
22. mar 2018

@barborkakr a to chodíš normálne do práce? Ja som PN. Tiež mám bruško stále akoby som mala dostať menzes,niekedy premýšľam,či už naozaj nie .Tak držím palce,možno budeš mať krásny narodeninový darček,darčeky🙂

barborkakr
autor
22. mar 2018

@pretozetalubim ano chodim, ale nenamaham sa, transfer som mala v nedelu, pondelok som este lezala. Dakujem, aj Tebe prajem maleho/malych bubacikov 🙏😊😍

pretozetalubim
22. mar 2018

@barborkakr tak super teda,podstatný je ten oddych,kľud a zdravá životospráva,potom daj vedieť,ako si dopadla a tiež ďakujem krásne❤❤👶👏

barborkakr
autor
22. mar 2018

@pretozetalubim oki 😊

henussska
25. mar 2018

Ahojte zienky, nebojte nic, ked sa uhniezduje, ma to boliet ako pred MZ. Ked vas bude boliet vtedy, ked budete mat naozaj dostat, vtedy je to problem 😕 hlavne nezdvihajte tazke a nenamahajte brusko, aspon tri dni 😉 inak robte, co treba, aj decko cerveneho denne kludne, pekne vam to tam prekrvi a vy budete vo vacsom klude 🙂 drzin palce ✊

barborkakr
autor
25. mar 2018

babulky, ja som mala v nedelu transfer a vcera clear blue ukazal uz nieco a dnes obyc test dusika, nemozem tomu uverit, v stredu idem na krv, v utorok mam narodky, zeby darcek?!? ❤️❤️❤️

henussska
25. mar 2018

@barborkakr daj vediet, ci sa bude stmavovat dusik. Ja som mala KET v piatok, najskor test vraj mozes vyjst v 8den po, ale rada si ho spravim skor, ak je to mozne 😀 drzim palce ✊

maminka1986
25. mar 2018

@barborkakr uz moze videt ducha...len vies nic nie je iste kym sa nenarodi....drzim palce

barborkakr
autor
25. mar 2018

no mne uz ten digi ukazal 6den po, zajtra rano je 8., tak som zvedava, robila som aj skor, len cisto biele, takze pregnylom to nebude, ten som mala presne dva tyzdne dozadu pichnuty 😜☺️🧡🙏😉😍😊

henussska
26. mar 2018

@barborkakr ako? Som zvedava. Mas pozitivny aj dnes?

barborkakr
autor
26. mar 2018

@henussska ahojky, dnes z rana a uplne iny test, zajtra je termin mrchy, tak sa budem modlit nech nepride 🙏😍

henussska
26. mar 2018

@barborkakr nestresuj, ani keby prisla. Poznam viacero zien, ktore mali kramuse aj tri styri mesiace. Ale nemyslim, ze dostanes. Vyzera to super 👍👍👍 potom podavaj info 😉

barborkakr
autor
26. mar 2018

@henussska dakujem si velmi mila, som zvedava aj na teba, stvrtok sa uz skusis testnut? 😍🙏😘

henussska
26. mar 2018

@barborkakr nechcela som skor ako v 8den, ale ty si ma presvecila 😀 😉 dnes som sa o tom bavila so sestrou (teraz caka stvrte 🙂), ze vacsinou taku vysoku hladinu hCG sposobi to, ze zena caka dvojcata 😉 ale nie je to pravidlo. No ked si pozries tabulu s detickami spoldenymi cez IVF, tak tam je riadne dvojciat. To by bolo super mat dve, nie? 👍

barborkakr
autor
26. mar 2018

@henussska no my by sme sa potesili, dali sme si dvoch bubakov vlozit, tak zeby sa obaja ujali? A ty si si dala kolko? 😉😊🧡

henussska
26. mar 2018

To si v ktorom centre? Nam hned povedali, ze nemozem. Ze len jednu fazulu mozem. Aj manzel chcel rovno dve, ale povedali, ze ci si vie predstavit, ze by sa jedno rozdelilo a aj druhe chytilo, ze som moc chuda a trojcata by som nevynosila 🙈 my chodime do heliosu v mt.

barborkakr
autor
26. mar 2018

V Gynfive, ale ja mam zajtra 37 rokov, takze ako 36-rocnej mi to lekar vyslovene doporucil a mali sme fakt krasne embyjka, este mame jedneho mrazacika 🙂 🙂

marec2018
26. mar 2018

@barborkakr nam v BB povedali ze ked sme sa pytali na embrya ze nam vlozia len 1.lebo zistili ze moze potiahnut to dobre.

marec2018
26. mar 2018

@marec2018 ze 2 nedavaju...vsade inak robia

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barborkakr
autor
26. mar 2018

@marec2018 asi vedia, co robia, kazdej zene inak 😉

henussska
26. mar 2018

@barborkakr tak to isto kvoli veku. Ja mam len 30. Ked som mala 25 mi vraveli, ze mame jednu velku vyhodu, ze mam super vek. Teraz mi to uz nevravia, tak pevne verim, ze to teraz vyjde. 😉 nie.verim, viem !!!treba sa pozitivne presvecit. a ty rovno dvojicky 😉

barborkakr
autor
26. mar 2018

@henussska no treba verit, my verime 🧡

mravcadlo
28. mar 2018

Ja to mám dnes zasebou 🙏

sasenka6
29. mar 2018

@mravcadlo ahoj ja som bola v utorok na KET , držím palce 🙂 kedy budes testovať ?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre