Ahojte chcela by som sa podeliť o pocity rady stresy radosti bojím sa a zároveň sa teším
@18dada18 áno odpisovala na prvý strašné sa teším a verím a viem že to vide 🙂
@veronikawewus tak tak, bud dobre naladená 😊 ja mam obrovský respekt a ako som bola zozaciatku nastavená, ze to vyjde tak teraz sa bojim robit si velke oči 🙄 bojim sa sklamania, ale zároveň si z celého srdca želám aby to dobre dopadlo. A o kolkej mas ten vklad? Ze ktorá to bude mat skôr za sebou 😁
@18dada18 no veď presne....ešte neviem keď si majú zavolať a presné mi všetko upresniť ty ideš tiež prvý krát ?
@veronikawewus jaj tak 🙂 hej idem prvýkrát, neviem co čakať od toho. Bojim bojim 😂
@18dada18 no ja presne to iste ale verím že všetko dobre dopadne :D
@veronikawewus ahoj tak čo ako sa cítiš ? 😍
@veronikawewus ahoj 🙂 aaale dobre mi je. Uvidíme časom 😂 a ty? Bola si dnes?
@18dada18 bola som jasné dala som si jedno plus lepidlo no len ma trošku boli podbrušku a neviem či to je pohode
@veronikawewus mozes to mat isto citlive 🙂 mne nič nie je, aj sa snažím moc nerozmyslat nad tym. Nechcem sa stresovat. Musim si nejak hlavu zamestnať 🙂
@18dada18 no možno neviem aj som tam volala ale.nikto.mi nezdvíha telefón
@veronikawewus tak ono urcite ta mohlo z toho zakroku pobolievat. Ak ti to tam nejak podrazdil katetrom 🙂 aj si sa dovolala?
Ahojte aj ja som bola 11.12 na ket.
Ked sme odchadzali tak som si pospala v aute a aj doma dlho...ked som sa zobudila bolela ma hlava tak som bez liekov sla zase spat.Pobolievalo ma v podbrusku piatok a aj sobotu.
Dnes je 2den bedela zacala som mat mierne bolestive prsia a sem tam podbrusko...
A vy ako?
A este ma trosku krize bolia
@buxus24 aaale ahooj 😊😊 ja mam dnes neviem ako to opísať, taky zvláštny tlak v podbrusku, ale skôr na ľavej strane. Na pravej ani nie. Je to zvláštne 🤔 a sem tam ma bolelo akoby na ms, ale to uplne ze chvíľkové 1 minuta a nic. Akoze neviem co ma žena pociťovať. Vsetko mi to príde veľmi skoro na nejaké priznaky. Neviem co to znamená, dufam, ze nic zle 😔 a hlava aj mna boli, ale nie cely den. Bolela ma poobede a aj teraz večer. Ale uz neboli. To však pripisujem asi skôr počasiu.
@18dada18 ahoj ja som volala do ba do fin fiv a tam mi sestrička povedal aze to je normálne ťa bolesť som sa tiež zľakla ja už som pohode sem tam má niečo zabolí ale nič zvláštne .... Vieš čo by som chcela zistiť či sa už uchytilo alebo či nie a neviem ako aké sú na to príznaky...strašné som furt hladná neviem či to je len v hlave alebo nechápe ja verím že je všetko od a že mám malinké babuško v brušku verím tomu a je to tak nič iné si ani nepripúšťam
@buxus24 bolesť podbruška je pohode ja som sa na to hneď pýtala sestričky a tá povedala že to boli a zatiaľ pohode není som nejako unavená a ani nič doma robím bežné práce varím upratujem pečiem všetko pohode nejako to neriešim že musím iba oddychovať pohode držím nám plavecký 🙂 kedy ideš na krv ? Budeš si robiť aj sama testy ?
@veronikawewus ja sim lezala v den vkladu a v prvy den... Inac varim periem normapne len pozor davam... Inac mam strach ze to nevyslo...
1IVF 2x KET ani tuk... A bojim sa aj teraz hoc nieco mi hovori ze v tomto centre by to mohlo vyjst...
Babatko hladkam a co to mu aj hovorim...
@buxus24 @veronikawewus baby 🙂 ak ste mali 5dnovu blastocystu tak drobčiatko je uz uchytene.. tak mi vraveli, ze do 3ch dni.. takze uz sa snažme nestresovat, nemysliet na to. Ja viem, ze je to tazke. Aj pre mna. Snazim sa stale cosi robit aby som nad tym nerozmýšľala. A stále si hovorím, ze to nijak neovplyvnim. Proste, bud sa poriadne zahryzlo alebo nie 😒 verme baby, verme 🥰 ze budeme mat najkrajší darček pod stromček a budúci rok uz 3ja 🥰
@buxus24 už sa neviem dočkať strašné sa teším Vianoce a ten najkrajší darček už ste aj rozmýšľali ako to poviete manželovi ? Ja mu dám veľmi krabičku a v nej bude mať malé malinké papučky alebo niečo detskéa zabalíme mu to už sa neviem dočkať :D ja som dnes kolenačky zem umývala 😂🤪 a pohode napapala som sa a je mi fajn 🙂 držím strašné palcenky
@18dada18 áno ja mám 5dnove len ja som dostala sindrom takže som mala odklad pokiaľ som nedostala mrchu a po nechce 10 dní som išla na krv a tam povedali že je všetko pohode a ďalej mi dali termín na transfer strašnú dilemu som mala či si dať dve alebo jedno ako ste na Tom bolo vy ??
@buxus24 neboj moja😘. Treba verit z celej duše a zároveň byt pokorná a nemat príliš veľké oči lebo neúspech bude strasne boliet 😒 ja sa snažím byt s chladnou hlavou, ale aj napriek tomu viem, ze pokial to nevyjde tak ma to bude bolieť 😥 aj napriek tomu verím tomu malemu babatenku v mojom brušku. 🥰 a rob hlavne tak, aby si si nevycitala, ze si niečo mohla robiť inak. Ak citis podbruško tak oddychuj. Ak ti je fajn, chod sa prejsť. Presne tak ako robíš. Nie je dobre iba ležať, treba tu perinku bábätku aj prekrvit 😁
@veronikawewus ja to budem riešiť, keď to bude určite, že sa podarilo. Nejdem sa vytesovat radsej popredu, aby som nebola sklamaná potom. 😁 a ja som ani nerozmýšľala nad 2mi, dala som jedno. 😊
@18dada18 presne ako pises... Mam v sebe velku pokoru a vzdy prosim Boha a anjelov aby sa vabatko uhniezdilo... Aj babatku sem tam nieco poviem...no uz po skusenostiach som menej nadsena ako kedysi...
@veronikawewus ja sa len bojim ze ak to nevyjde preplacem vianoce...
Ani neviem ci nieco take ako male dupacky kupovat alebo nie...popravde vobec ma to nenapadlo...
Samozrejme celmi by som si to priala b
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronikawewus ahojky, ja idem 🙂 ale tusim tebe som odpisovala aj v inej diskusii co si založila 🙂
Ja sa snažím nestresovat, ale nedá sa 😀 o kolkej mas zajtra vklad?