Je tu niekto s Ivf Et Ket 2019?

liliankamichalovov
26. aug 2019

Ahojte zacala som kratky protokol s Gonalom caka ma punkcia 4.9 😊😊 je tu niekto s podobnym terminom?

juliet86
26. aug 2019

ja som mala punkciu 4.7. a ket sa mi posuva lebo sa mi este neobnovil po ivf cyklus. moze to trvat 1-3mesiace. bolo to moje prve ivf. myslela som si se cas do punkcie a punkcia budi ta najtazsia cast ale vlastne tazsie a narocenjsie bolo to potom

liliankamichalovov
autor
26. aug 2019

@juliet86 a preco tazsie potom? Mala si nejake komplikacie?
Tiez je to moje prve ivf tak hadam to dotiahnem do ET len mavam z toho stres

juliet86
26. aug 2019

@liliankamichalovov no mala som stredne ohss. takze teraz cakam ked sa da telo dokopy a potom ket. mame jedno jedine embryjkom stres bol to cakanie ako sa vyviju embrya. myslim ze keby som sla do ivf znova tak sa budem informovat az piaty den... a to ohss tiez nebolo nic moc. ale inak pohodka. punkcia aj narkoza aj injekcie aj orvy tyzden pichania boki v pohodke. drzim ti palce. ivf ma naucilo ze vsetko moze byt inak 🤣 a nebolo to take strasne ak osom si myslela ze to bude. drzim ti palce

liliankamichalovov
autor
27. aug 2019

@juliet86 tak to verim ze je to stres ja idem zajtra na utz a som velmi zvedava aka bude uroda
Tiez sa velmi bojim ohss ale pijem vela vody vraj to pomaha tak uvidim no
Akurat mam brucho nafuknute som sa viac bala ako budem tie injekcie znasat 🙂
Tak drzim prsteky aby vam vysiel ket

juliet86
27. aug 2019

@liliankamichalovov aj ohss sa da prezit. daj vediet cisla. ja som mala 13folikulov ale v nich 6 vajicok. aku mas davku injekcii?? inak v usa liecia ohss opacne odstavia ta od vody a pit mozes len minimalne aj to len elektrolyticke napoje. pomaha aj ked znizis sacharidy v strave. ja som ho dostala v nedelu odber bol vo stvrtok. ktore centrum si?

liliankamichalovov
autor
27. aug 2019

@juliet86 jasne dam vediet no mne tiez pride zvlastne sa nalievat vodou ked mozem mat tekutinu v brusnej dutine
Ako to ze len jedno embryjko ostalo ked si mala 6 sa nevyvijali dobre potom?
Ja chodim do splnu v Ke

juliet86
27. aug 2019

@liliankamichalovov no ono priemer by bol keby ostali 2-3. boli 4. a zo 4 na 5ty den bum. asi je problen v spermijkach ale tak to sme tusili.. tie ubytky su normalne

liliankamichalovov
autor
28. aug 2019

@juliet86 ahoj no som po utz
Picham gonal 175 aj nadalej plus dnes zacinam luveris a cetrotide
Este mi prihodil clexane na krv
Ale uz mi povedal ze to vidi na Pravom vajecniku na ohss lavy zase velmi zle reauguje ale ze aspon bude co mrazit teda dufam
A pondelok mi da vediet ci pojdeme na ET alebo KET
Resp ci mi v pondelok da ovitrele alebo nieco ine ale odber bude urcite 4.9

habibim
28. aug 2019

@liliankamichalovov držím palce... Ja som mala 3.ivf v Splne v KE minulého roku v juny, (predtým 2x IVF v Gyncare, ale nič z toho), ale ku vkladu došlo až v auguste nakoľko som mala po vybere crp 49,53,nejaky zápal, plus zuby ma rozboleli a kaslala som.. Co ti poviem, chripka v lete.. A v júli mali oni dovolenku, keď by mne vychádzalo na vklad, tak sme to riešili následne az ket v auguste a dnes mi tu spinka vedľa mňa 3,5mesacny krásavec 🤗 držím palce

monika12323
28. aug 2019

Ahojte, som po ket 14 deň hcg 2900 bolo už aj vidieť na Sone, 15 deň začala som krvácať, išla som na pohotovosť pichli mi injekciu hcg 3900, krvácanie prešlo, dnes hcg 6000 a znovu krvácanie, pustili ma domov, ale stále krvacam, niekto skúsenosť

liliankamichalovov
autor
28. aug 2019

@habibim dakujem
Tak blahozelam k stasticku malemu 🙂
Takze v splne ti to vyslo to som rada
Mala si aj embryakopiu?
Dnes mi dal doktor cas na rozmyslenie tak uvazujem ci priplatime

habibim
28. aug 2019

@liliankamichalovov ďakujem.. nie nemala som to... Len klasický icsi a čakali sme do 5dna..lenze v piatok mi mal byť et, a to bol len 4.den,v štádiu moruly.. A keďže som mala ten zápal, tak embryolog skonštatoval, že pôjdeme až na ket.. Lebo embryjko by vo mne neprežilo.. Takže na 4.den zamrazilo dve co nám ostali a na ket som dala vložiť jedno v štádiu blastocysty a ešte jedno mame zmrazené..

habibim
28. aug 2019

@monika12323 ja som mala na 14.den 1630 hcg a na 17.den 5550hcg..v 5+4tt som začala krvácať, tak smer pohotovosť.. Brali mi aj krv na hcg, ktoré bolo 12.620..Tam mi pichli injekciu zostala som este 3 dni, urobili mi utz, kde má doktor ubezpečil, že zrejme nejde o potrat nakoľko plodov vak je krásne okrúhly, neprerusovany a v hornej časti maternice (ak by šlo o potrat tak by bol prerušované a smerom dole ku krčku, k východu).. potom ma pustili domov aj s tabletkami ascoriutin a kludovy režim.. O týždeň po prepustení som mala už aj akciu srdiečka... Mne bolo v nemocnici povedané, že mi zrejme praskla nejaká cievka, tak preto som krvacala..potom som celé tehu nemala žiadne komplikácie, chvalaBohu

monika12323
28. aug 2019

@habibim a ako si krvacala? Ja dosť krvacam ale babo je stále tam ma 0.49mm

habibim
28. aug 2019

@monika12323 krvacala som najprv jasnú červenú krv, doma ma strašne pichalo v bruchu od rána až raz také silné pichnútie, išla som na WC a nasla som krv.. a potom v nemocnici už hustú tmavo červenú krv s kúskami.. Doktor po prezretí zdola vytiahol z pošvy dosť čerstvej krvi a za tým mi urobil utz, kde mi povedal to, čo som spomínala vyssie

habibim
28. aug 2019

@monika12323 môžem ti len odporučiť, aby si sa uvoľnila a mala rada samu seba a ten novy život, ktorý v tebe rastie.. Všetko ne haj tak, vypusti z hlavy a bud v kľude... Psychika je sviňa najmä v tehotenstve.. Všetka ta neistota pochybnosti a strach ti dovedú len stres, ktorý sa odzrkadlí na prostredí maternice.. Ja viem, ľahko sa to píše, ale presne toto mne odporúčali a nakoniec som si povedala, že kašlem na všetko a všetkých, na prvom mieste je to male a ja.. Keďže mne to bolo až 3.uspesne IVF, a až 4.vklad dokopy..

monika12323
29. aug 2019

@habibim to isté som mala aj ja, tiež ma hrozne pichalo a aj ta krv bola taka istá no dnes krvácanie prestalo co si myslíš o tom

habibim
29. aug 2019

@monika12323 kedy ideš k Dr.? Najlepšie by bolo skontrolovať na utz ako to vyzerá..

monika12323
29. aug 2019

@habibim v pondelok, ale vraj môžem ísť aj zajtra na sono k môjmu Dr len nechcem veľmi aby mi zase to tak rozdrazdil co myslíš?

habibim
29. aug 2019

@monika12323 ono, ja som mala sona zospodu 4 behom 10 dní.. Takže si nemyslím, že by to malo rozdrazdit.. Lebo keď sa musí, tak sa musí.. Nerobili mi dlhé sona, len možno do 1minuty aby videli, ci je všetko ok..

monika12323
29. aug 2019

@habibim no ja keď som pred 3rokmi potratila pomohlo k tomu ze to ze ma stále pozerali a u teba to tiež dobre nedopadlo nie

habibim
29. aug 2019

@monika12323 dobre to u mňa dopadlo, ako som písala vyššie mam syna ma 3,5mesiaca

monika12323
29. aug 2019

@habibim jaaaj prepáč mi prosím, tak to sa teším. Včera som mala bolesti a krvacala som tak riadne asi hodinu a potom už nič, čo myslíš je babo ešte tam? Veľmi sa bojím

monika12323
29. aug 2019

@habibim včera som mala hcg 6315 pred tým než sa mi spustila krv a pozreli na sono ale bolo všetko ôk, dúfam ze neodišlo babo

habibim
29. aug 2019

@monika12323 podstatne je aby hcg rástlo.. A aby bol plod tam kde ma byt, čiže v maternici... A viac ti ja nemôžem povedať, len toľko, aby si myslela pozitívne rozprávala sa s bruškom, hľadala a vyckala kým nepôjdeš k Dr. Ja som mala bezproblémové tehu celé až na ten začiatok, ale vždy keď som sl na kontrolu, tak som mala obavy..ale vždy som si povedala, že keď bude niečo zlé, tak je to vola Božia a ja s tým nič neurobím.. A dotiahli sme to do šťastného konca... Hlavu hore, a keď budeš vedieť niečo nové od Dr.,daj vedieť aj tu.. Myslím na teba

monika12323
29. aug 2019

@habibim ďakujem pekne, ozvem sa v pondelok ako som dopadla

majusaba1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majusaba1
31. aug 2019

Ahojte baby, čo myslíte? Mám sa tešiť? Som 8 deň po KET. A na teste úplne slabučký duch..... alebo si len namýšľam...... trošku špiním, tak mám obavy. . Akým štýlom si viem dať spraviť rozbor krvi na HCG, keď môj gynekológ mi ho urobí až 14. Deň?????

habibim
1. sep 2019

@majusaba1 ja by som sa potichu tešila, to špinenie môže znamenať aj uhniezdenie pa neskoršie čistenie.. Myslím, že v laboratóriu v tvojej nemocnici za príplatok ti urobia aj skôr krvný test, ale musíš sa informovať..

majusaba1
1. sep 2019

@habibim ďakujem za povzbudenie :D aj som sa včera tešila, ale keď som si dnes spravila test a znova je "skoro neviditeľný" tak už mam obavy.... mal by tmavnúť a stále nič :'(

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre