Ahojte. Mám takú citlivú otázku.. prosím neberte to žiadna v zlom. . Kamoška podstupila IVF, mala veľký problém otehotnieť, takmer žiadna šanca. Dávali jej len pár percent aj pri umelom. keď som ju videla pár dní po zákroku, zľakla som sa, vyzerala hrozne. Bolo to všetko z hormónov ktoré do seba pichala...vyzerala že má o 20 kíl viac a ja som ju takmer v tvári nespoznala.
Chcem sa spýtať, či to tak máte všetky, lebo onedlho asi budem tiež musieť toto podstúpiť, a mám z toho hrozné pocity... Nie len že žena nemôže otehotnieť, ale ešte aj toto.. hrozne mi jej bolo ľúto ...
zo samotnych hormonov sa nepribera. nemaju kalorie. priberes vtedy ked je vacsi prijem ako vydaj. ano mozes vdaka hormonom zadrziavat vodu, ale to je voda a odide, nie tuk. ja som pribrala asi kilo, ale preto ze som pocas stimulky len lezala na gauci a zrala pizzu a zmrzlinu 😂😂
Ja som nič nepribrala.
Pozdravujem. Zrejme to závisí od predispozicii, ale ja som pribrala velmi podobne ako tvoja kamoška. Hormony nie su sranda a moje telo zareagovalo hneď pri stimulácii 10kg plus. Nebolo mi to jedno, poznámky okolia boli fakt cez čiaru, ale otehotnela som hneď na prvýkrát, takže som to brala iba ako obdobie......to pominulo a všetko je ok. Sú aj horšie veci v živote.
Ďakujem vám za odpovede.. ako vidím, záleží od ženy, nie je to teda pravidlom....
podstupila som dve stimulacie, pri ani jednej som nepribrala
Ja som tiež pribrala 4kg.
Ja som sa nevazila ale bola som vzdy nafuknuta...po kramoch sa to vzdy stratilo...ivf mi nikdy nevyslo
@emv my riesime umele uz vyse roka a dokonca beriem aj medrol, co su silne kortikoidy a od augusta som schudla cielene 11 kg. Je to vsetko iba o strave podla mna. Viac vydat ako prijat, s tym hormony nemaju nic...samozrejme ked sa beru hormony alebo kortikoidy a strava sa nedodrziava, tak sa na teba moze toho viac nalepit ale na hormony by som to velmi nezvalovala...to je to iste ako ked beru zeny antikoncepciu a priberu a hovoria ze to maju z toho..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som nepribrala ani gram a to som mala dost vysoke davky hormonov. Je pravda, že po opu som bola ako v 5 mesiaci ale ja som mala ohss, (mala som veľa vajíčokc tak aj preto ohss. Pila som viac takže aj zavodnená) po pár dňoch to prešlo a vyzerala som úplne rovnako ako pred stimuláciou 🙂