ahojte baby iba sa chcem spytat kto mi poradi rozhodujem sa o klinike v ba a martine,bola som rozhodnuta v ba no som sa tu docitala nie moc dobre veci o nich o ich jednani s ludmi a tak ,tak by som chcela poradit s nejakou ktora ma skusenosti aj v ba a este by som chcela vediet vlastne ako to prebieha prvy den na takej klinike co ma vlastne caka?)
jednoznacne blava mudr.valky. citam skoro vsetky nazory na brno martin bratislava rakusko atd. vacsina zien chvali brno a martin co sa tyka pristupu a laskavosti ku klientom. tymto zenam ide asi o to aby lekari a sestricky boli mili privetivi a neviem co vsetko. neuvedomuju si ze dolezity je finalny efekt a nie natierat med okolo ust. ja som sa snazila otehotniet 23 rokov a nikto z tychto milych srdecnych uzasnych lekarov mi nepomohol.vsetci sa zhodli na diagnoze neplodna. v sept.2012 som zacala chodit na kliniku iscare v blave k doc.valkymu. na 1.x som otehotnela a som v 5.tyzdni tehot. mozno niesu tam az taky mili a srdecni ako na inych klinikach ale konecny efekt je babo moje babo. mam 6kamosiek ktore maju deti z iscaru v blave v daka doc.valkymu. takze je mi velmi
luto tych zien co klebetia o iscare v blave a potrpia si na uvitacom procese a usmiatych lekarov. doc.valky je mudry skuseny uzasny pan lekar aclovek ktory si zasluzi obrovsku uctu a respekt.
zo srdca gratulujem j tehotenstvu,mala si užasné šťastie na 1x,super,ja som v Iscari v BA strávila ľroky,všetci boli ku mne príjemní,kedže sa snažím byť milá a slušná aj ja ale....nikto nepátral prečo sa mi neuchytilo embryjko,kedže všetky výsledky boli o.k.........až v Brne mi zistili mutáciu,pretože pátrali prečo..........uvidíme ako to dopadne ale určite som vdačná mojmu manželovi,že sme išli niekam inam......kto nezažije,nepochopí.........a ten konečný efekt je babetenko-a bonus za tie utrapy chápajuci personál,ludskosť,usmev,prítomnosť manžela.....máme sa čo učiť......myslím si,že su to nie klebety ale reálne vysledky,ale určite suhlasím ,že doc.si zasluži uctu a rešpekt
Adrianka gratulujem k tehotenstvu, ja som bola na IVF v Martine, bolo to ešte v období, ked tam bol doc.Tomáš a otehotnela som na prvý krát. Teraz mám doma polročnú bábiku a chystám sa ne ďalší KET. Manžel bol na zákroku v BA a aj tam sme pochodili veľmi dobre, takže pozitívne skúsenosti aj s MT aj s BA
Dievčatá bola som tento týžeň v BA Iscare Doc.Valky .. možem odporúčať .. mám otazku .. doc Valky mi povedal že mám zúžený krčok maternice treba ho rozširit alebo roztiahnut neviem co presne.. mate niektora skusenosti s týmto co ma caka tento zákrok? .. dík
huginka13, ak môžem, chcela by som sa opýtať na ktorú kliniku do brna si išla? mám podobné problémy 😢
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som za BA 😉 konkretne Mudr, Valky