Ahojte,
mam za sebou uspesne KET cca 2 tyzdne tehotna, zamyslam sa takto. Je toto tehotenstvo ine ako prirodzene? Vela znamych mam co prirodzene otehotneli, prvy priznak mali, ze im nieco inako zasmrdelo, nezachutilo, popr. iny nerirodzeny priznak urcujuci, ze je to ono. Takisto ranne ritualy nechutenstva, vracania, vnutornych pocitov, zmien atd.
Kedze toto tehotenstvo je umelo vyvolane a nasimulovane liekmi, bude to tiez take ine? Nemam totiz nic z toho, ziadne nechutenstvo, citlivost na pachy, chute, atd. Len taky prazdny posmutny pocit, ze sa asi nic nedeje, resp. je to lwn nasimulovane. Pomoze niektora prosim? Som z toho trosku smutna, lebo dietatko strasne chcem, verim, ze je tam, a nekonecne ho uz teraz milujem.
nie je to uplne rovnake tehotenstvo, to ako doslo k oplodneniu je jedna vec ale uz potom procesy v tele, stupajuce HCG, ktore sposobuje nevolnosti atd. je v kazdom tehotenstve bez ohladu na sposob pocatia rovnake - akurat kazda mame to tehotenstvo ine 🙂
Aj ženy, ktoré otehotneli prirodzenou cestou, nemusia mať absolútne nijake príznaky. Ja som len nedostala menzes, inak nič iné. Až neskôr začali nevoľnosti.
Je to individuálne, to akým spôsobom došlo k otehotneniu, nemá nič spoločné s tým, či budeš, alebo nebudeš mať príznaky, nevoľnosti a ako dlho budú, alebo nebudú trvať
Ahoj 🙂 podstupila som KET, uspesne a bolo to tehotenstvo ako kazde ine 🙂 len vydrz, priznaky este len pridu 😀😀 uzi si este chvilku, ze ti nie je zle, ze nechodis na wc kazdu minutu, ze ta nebolia prsia, netoci sa ti hlava , ze ti stale chuti kava, ze a ze a ze 🙂 ver mi, priznaky este len pridu, ak budes ta stastna tak nepridu vobec a budes si uzivat uzasne tehotenstvo..netrap si hlavu zbytocne...vazne..drzim palce 🙂
Ahoj, mam dvojicky po KET, priznaky som dokopy nemala ziadne. Az od asi 6 - 7tt mi zacala smrdiet zelenina a maso ako mokry pes. Vracala som asi 3x (vzdy v pondelok 5 minut pred meetingom so sefom😂), inak vobec nic. Mne bolo tak dobre, ze este den pred planovanou sekciou v 39tt som behala po Auparku v podpatkoch😂. Drzim palce a gratulem😊
Plne ta chapem viem co prezivas ja som kvoli tomu volala do centra ze spm bez priznakov a hcg som mala vysoke… take stresy co som zazilava v prve tt to bolo na nervy hlavne sa daj do kludu… uvedom si ze strach budeme mat stale pocas tehu po tehu o babo je to prirodzene. Zamestnaj si hlavu necitaj forum prilis nevyhladaj co nemusis uzivaj si to. Ja som po et v 4m nevracala som ani raz iba ma napinalo.
No ako mne bolo tiež potvrdené tehotenstvo. Som 14 dni po KET hcg 1160 včera. Takze o 2 týždne mame sono. 🥰 ale môžem ti povedať že od vkladu som cítila podbrušku rôzne veci ale posledné dni ako hcg stúpa začínam mat nechutenstvo, ja čo milujem sladké mi sladké vôbec nechuti iba ovocie, napína ma na vracanie ráno pred jedlom a potom aj po jedle z toho ze som plna 😂 a včera som si dávala čerešňový rúž v aute a skoro som sa dovracala 😂takze bud rada ze nemáš príznaky, keďže pichanie podbrušku, bolestivé citlivé bradavky mám na každodennom poriadku 😂
Mne 2 týždne po KET tiež nič nebolo a pár dní na to, mi začalo byť zle. Žiaden rozdiel v priebehu tehotenstva nie je.
Dakujem babulky, ste velmi mile, dakujem za podporu a povzbudenie. 😊
Poradím ti stiahni si aplikáciu Moje tehotenstvo.sk tam si naklikaj všetky veci. A sleduj ako babo rastie a čo všetko nové sa o ňom dozvieš a dozvieš aa aj aké zmeny ta čakajú alebo čo papať. Mas tam všetko krasne napísané, ja vždy keď sa začnem báť pozriem na aplikáciu a vidím ako ten môj maly chrustik vyzerá a ukludnim sa. 🙂
Uplne je to rovnake, len nie kazde tehotenstvo byva rovnake. Tvoje zname sa môžu citit inak, lebo je to normalne
No ja som pri normálnom tehotenstve ani nevedela ze som tehotná. Po ET to bol hormonálny zahul. S rôznymi naladami a ľahkým ohss tak ze nič moc. Ale čo sa týka veci ako nechutenstvo a zvracanie nič ani pri jednom. Teraz som bola na ket v native ,test je pozitívny a raz za cas mi zostane zle ale myslím ze to nemusí priamo s tým súvisieť.
Ja som síce mala 2x KET a žiaľ stále s potratom raz v 6. tt a raz v 7. tt ale príznaky dovtedy boli iba bolestivé prsia (ako pri ms) a úplnú nechuť do jedla, nic som nechcela zjesť a najedla som sa len preto aby som nebrala všetky tie lieky na prázdny žalúdok. Ale nemala som nevoľnosti ani mi to nesmrdelo iba som vôbec nebola hladna a nemala som na nič chuť. A občas teda pobolievanie v podbrusku niečo ako pri ms ale slabšie a trvajúce minútku dve a potom to zas prešlo.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Si dva tyzdne tehotna, hcg nizke este, ziadne priznaky mat nemusis, to prijde casom (alebo aj nie), fakt mas chut na zavrate, nechutenstvo, vracanie? Ja som to nemala v ani jednom tehotenstve a deti mame dost a dobre tak...jedine, co ma tahalo, boli prsia a mierne podbrusko, ako babo zacalo stavat domcek...