IVF - zdravotná poisťovňa

2. mar 2021

kolko pred odberom vajicok ste podavali ziadost do poistovne?
dnes je 2.3. a uz 10.3. mam naplanovany odber vajicok, no do poistovne sme este ziadost neposlali🤷 pytala som sa nato lekara v CAR, povedal ze sa nemam bat, ze to je jeho problem a nie moj, ze sa vobec o to nemam starat.. nieje to blbost? co som sa docitala, ziadost sa dava aj mesiac dopredu.. je nejaka sanca ze mi to este stihnu schvalit v poistovni, ked to podame 5.3.?.. mam UNION

autor
2. mar 2021

🙏

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mogaa
2. mar 2021

zavolaj si do Unionu

sally001
2. mar 2021

Nemusis podavat nic union automaticky schvaluje....iba vypises v car papier kolkate ivf a to je vsetko....preplaca 200eur na isci a 900e na pgd...3x samozrejme väciu cast liekov a 1100 ivf cyklus

habibim
2. mar 2021

Mam za sebou 3ivf, až tretie nám vyšlo... 2x v jednom centre a tretí krát v inom... Ani raz som ja žiadosť nepísala, píše to doktor v centre do ktorého chodíš... Keďže som 3.ivf absolvovala v inom centre nwz prvé dve, tak písal znovu žiadosť doktor, ktorý mi IVF robil... Čiže dokopy dve žiadosti a ani raz som ju nepisala

mey8
2. mar 2021

@habibim ahoj. 🙂 gratulujem. Mozes mi prosim napisat centrum do ktoreho chodis? A co ta presvedcilo zmenitcentrum? Ja nad zmenou centra tiez uvazuje., len neviem do ktoreho lepsie ist. (staci aj sukromna sprava) ♥️

autor
2. mar 2021

@habibim ja viem ze ju pise doktor😅 len neviem kedy.. o 8 dni mam naplanovane OPU a do poistovne nic este neposielal

autor
2. mar 2021

@sally001 a kedy sa vypisuje papier? stihame to do 10.teho? nejak mi to nesedi, lebo co citam vsetko podavali papiere aj mesiac vopred, ako pise @bambulienka25 este pred liecbou

zojanka
2. mar 2021

Ja som vypisovala žiadosť prvý deň stimulácie a všetko bolo v poriadku. Doktor určite vie najlepšie ako to chodí.

autor
2. mar 2021

@zojanka ved prave.. ja mam stimulku uz pomaly na konci a ziadost sme este stale nevypisali 🤷 ked budem musiet zaplatit plnu sumu, asi doktora preflaskam🤦😃

zojanka
2. mar 2021

Hlavne si nerob zbytočné stresy. Kľud, nič sa nedeje, všetko bude v poriadku 🙂

autor
2. mar 2021

@zojanka dakujem🙏 dufam ze mas pravdu... ja som uz taka vystresovana z toho vsetkeho 🤦😤

hederamonstera
2. mar 2021

Zienky a prosim vas, kolko vyjde 1 ivf? Mimo toho co preplati poistovna?

zojanka
2. mar 2021

@hederamonstera podľa toho za čo si ochotná si priplatiť, koľko budeš mať vajíčok, embryí, koľko sa bude mraziť, akými liekmi a v akých dávkach budeš stimulovať .... rátaj 1000 - 2000€

miirka123
2. mar 2021

@hederamonstera len lieky sú okolo 500€ to poisťovňa nepreplaca a potom sa dopláca napríklad ak chcete monitoring embrii, zamrazené, alebo my sme platili 400€ (a nechceli sme ale že to robia automaticky) že nejakým lepším spôsobom napomohli spermiam sa tam dostať a čo ja viem čo. Ale nás vyšlo 3xiui, 1x IVF a 1x KET s liekmi okolo 5000€ 🤦🏻‍♀️😂

mikasz
2. mar 2021

Vobec nestresuj, je to starost car 😉 budes doplacat akurat za ukony, co si date mimo.
Drzim palce

mikasz
2. mar 2021

@hederamonstera posledne sme v car platili 1500 a za lieky doplatok asi 600€

hederamonstera
2. mar 2021

Dakujem za odpovede☺️ No, idem predat oblicku...😂

autor
3. mar 2021

@hederamonstera 🤣🤣

luciabasistova
3. mar 2021

Ja som bola na IVF a mam zdravotnú poisťovňu UNION...žiadnu žiadosť nedávas..vsetko to rieši doktor..

habibim
3. mar 2021

Všetko to rieši doktor... Nerob si zbytočne stresy.. Tak ako niektoré napísali, aj v deň stimulácie aj v deň opu to môže poslať... Dôležity je dôvod IVF pre poistovnu

habibim
3. mar 2021

@mey8 ďakujem... Chodila som do gyncare v KE, dva x som tam mala IVF ani raz nevyšlo... Potom som sa len tak rozhodla zmeniť centrum, teda, v práci došiel jeden clovek, a medzi rečou povedal, že je riaditeľom car, a som mu vravela, že som bola už v jednom, a tak mi dal vizitku... Zmenila som z toho dôvodu, že to bol môj posledný pokus hradený poisťovňou, tak som chcela vyskúšať aj niečo iné.. Ak by to nevyšlo, bola som rozhodnuta podať výpoveď a odcestovať do zahraničia... Čiže som išla do centra s tým, že čo ak, a ak nie nič sa nedeje... No a ono sa to podarilo... Zrejme som si dala psychiku dokopy tak preto.... Totižto vo veci IVF je ona najdôležitejšia... Mame ešte jedno zmrazene,tak ak Boh dá, o 2r.by sme po neho šli... Akurát pred mesiacom som platila za ďalšie mrazenie na rok dopredu

autor
3. mar 2021

@habibim ja chodim do gyncare v KE.. dufam ze sa podari🙏

adkaaaaa
4. mar 2021

@luciabasistova smiem sa opýtať? Podarilo sa Vám.

adkaaaaa
4. mar 2021

chystá sa voľáka na IVF na leto??? Helios MT. Ďakujem za odpoveď

luciabasistova
5. mar 2021

@adkaaaaa prvý vklad nie no po 3 mesiacoch od neúspešného vkladu som prirodzene otehotnela ❤️

adkaaaaa
5. mar 2021

@luciabasistova gratulujem 😇

artemislix
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
artemislix
5. mar 2021

aj ja som tam chodila a ak sa mam priznať, ani ma nejak nenapadlo sa pýtať na to, kedy sa podáva žiadost.vsetko riešila docentka sama 😊 nerieš to, vedia čo majú robiť ❤️ držím prsty

tinusicka
11. mar 2021

@habibim ahoj, keď sa mozem spytat do ktoreho druheho centra isla? Ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre