Ahojte, mám 38 rokov, manžel 44 a čaká nás prvé IVF...manžel má OAT a moje AMH je 0,78...takže nič moc ☹ Nájde sa tu niekto komu sa aj vo vyššom veku s podobnými diagnózami podarilo IVF?
@bubu2021 a hlavne sup sup do toho aby vám poisťovňa ešte prispela ;)
My sme mali sice obaja 30 ale totozne diagnozy podsrilo sa prirodzene
Drzim palce
Obaja s manželom mame 36 rokov a práve som podstúpila naše 1.IVF. obaja sme zdraví, nenašli nám nič. Práve som 9.den po KET dnes odberkri potvrdil HCG 🙏 tak už len pôjdem na kontrolné odbery ci sa HCG zvyšuje, ale zatiaľ teda takto 😊 myslím pozitívne tak dúfam ze to dostiahneme 🙏🤞
Ja 33, muž 46. Chyba na mužovej strane, zly spermiogram... 11r sme nemali deti, a prave som tehotna s dvojickami v 5tom mesiaci 🤗 na 1.krat nam vyslo ivf vlastne PICSI+MACS, vlozene jedno embryo, ktore sa rozdvojilo. Naveky vdacna Reprofit Brno! Pre nas je to zazrak... lutujeme iba to, ze sme to nepodstupili skor!
@taktotedanie gratulujem, ja dufam, ze aj nam sa to nakoniec podari
@darling111 drzim palce, aby vam to vyslo 🙂
@baruska1989 velmi gratulujem, ze sa vam to podarilo 🙂
Ahoj. My sme presne v takom veku absolvovali úspešne IVF. Ak by som sa rozhodovala znovu, išla by som do toho. ❤️
Ahojte. Pri tejto diagnóze, keď ste išli na IVF, nevravel vám o darcovskych spermiach, ak by sa partnerove nedali použiť?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bubu2021 skús skupinu ivf